Звезди ће у Борисову бити потребни ратници!

А највећи од њих могао би да полети за Белорусију! Бранко Јовичић се опоравља и велике су шансе да се стави на располагање Владану Милојевићу за изузетно важан меч 23. новембра.

Фудбал 08.11.2017 | 11:00
Звезди ће у Борисову бити потребни ратници!
Последња два кола у Групи Х Лиге Европе донеће коначан расплет у борби за друго место и европско пролеће, а Црвена звезда се пред сам финиш налази у прилично доброј позицији.

Црвено-бели држе судбину у својим рукама, а дошли би надомак великог успеха уколико у следећем колу 23. новембра остану непоражени на гостовању БАТЕ-у у Белорусији. Разлога за оптимизам има јер је Звезда на два досадашња гостовања имала одличан учинак - победа у Келну и реми с Арсеналом у Лондону.

С обзиром на то да су Белоруси на Маракани показали да се ради о врло компактној и чврстој екипи, јасно је да ће вицешампион Србије у Борисову морати добро да се „побије“ како би дошао до бода или три, који би злата вредели. Тренеру Владану Милојевићу за ту битку биће потребни прави ратници, а највећи од њих, миљеник навијача Бранко Јовичић могао би да се нађе у авиону за Белорусију.

Подсетимо, пошто је одушевио јавност играма пре свега против прашке Спарте, Јовичић је доживео тешку повреду стопала у мечу с Чукаричким. Оперисан је у Катару, а дуг опоравак ближи се крају.

Поуздани задни везни ових дана почео је с трчањем, а план је да се до 15. новембра прикључи пуном тренажном процесу, и да има исти третман као остали првотимци. У случају да све то прође без проблема, а у клубу верују да хоће, с обзиром на сјајну физичку спрему Јовичића, он би могао да буде адут Владана Милојевића за гостовање БАТЕ-у.

Нема сумње да би његов опоравак донео додатни квалитет Звезди пред пресудне битке у Лиги Европе, као и у финишу првенства у Суперлиги Србије.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар