Раста тражи помирење

Ана Николић је прекјуче на свом Инстаграм профилу објавила да се разводи, а како „Ало!” сазнаје, њен још званични супруг Стефан Ђурић Раста покушава да је убеди да се предомисли, али за сада безуспешно!

Забава 06.11.2017 | 10:00
Раста тражи помирење
Наиме, иако је пре само неколико дана између супружника пао договор да са одлуком о разводу сачекају бар до среде, певачица је већ у суботу преломила јер више није могла да трпи Растино неодговорно понашање, а да би показала колико је озбиљна, поставила је статус на друштвене мреже, што је њега шокирало.

- Раста је схватио да је његовом браку с Аном крај тек када је видео шта је написала на Инстаграму, док је он за то време био у Шведској, где је имао наступ. Расправљали су се пре него што је отпутовао, а она му је по ко зна који пут објашњавала да се његови ноћни изласци и пушење марихуане не уклапају у породични живот. Наглашавала му је да је потребан њој и њиховој ћеркици Тари, којој оваквим понашањем даје лош пример, међутим, он јој је рекао да смара и да је девојчица сувише мала да би знала шта се дешава, на шта је Ана побеснела - каже наш саговорник близак познатом пару и додаје да је репер коначно схватио да је враг однео шалу, али да ће му певачица тешко пружити нову шансу, иако је очајна што се разводи после нешто више од годину дана брака.



- Они су се и раније свађали због истих ствари, али се Ана надала да ће очинство променити Расту, поготово јер је причао да једва чека да постане отац. Ипак, иако се примирио након што је Тара дошла на свет, после само неколико месеци наставио је по старом, због чега су почели сукоби међу њима. Зато Ана више не верује мужу, иако је он сада моли да покушају још једном. Њој је тешко због детета, али је с друге стране уверена да ће бити још горе ако се њихов брак не оконча - закључује наш саговорник.

Подсећања ради, Николићева је на Инстаграму потврдила да се разводи од Ђурића, али је инсистирала на томе да не жели да каже ниједну ружну реч о свом, како га зове, бившем мужу.



- Тара има најбољег тату на свету, кога сам ја волела највише на свету! Једна породица се распада... Немојте бити толико злуради и сурови! Од мене никада ружну реч нећете чути... Као што никоме не дозвољавам да изговори ружну реч о мом бившем мужу! Ово је мој највећи животни пораз и много ми је тешко! Имајте мало разумевања и поштовања према мени и Стефану, као и нашим породицама! Хвала - поручила је Ана, док се Раста овим поводом није оглашавао, а на свој Инстаграм профил поставио је слику са суботњег наступа у Шведској.

(Ало)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Уууу

06.11.2017 09:45

Каква стета.,Наркоманцина се растаје од Алкохолицарке и проститутке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Браво

07.11.2017 15:46

Управо тако