Кина: Евергранде седми пут заредом крунисан!

Сколари одлази, мења га Канаваро! Завршена је 14. сезона у кинеској Суперлиги. Пиксијев тим пети, без изласка на међународну сцену. Шанса за ФСС?!

Фудбал 05.11.2017 | 11:45
Кина: Евергранде седми пут заредом крунисан!
Утакмицама 30. кола завршена је 14. сезона кинеске Суперлига. По седми пут заредом крунисан је Гуангџоу Евергранде који се овом титулом опростио и од Фелипеа Сколарија.

Чувени Бразилац ће након 2,5 године на клупи најјачег клуба најмногољудније земље света по свему судећи заменити Фабио Канаваро. Легендарни Италијан успео је да у последњем колу погура свој Тјенђин Куанжан до треће позиције и тако се избори за квалификације за азијску Лигу шампиона. Друго место заузео је Шангај СИПГ, клуб који предводи Андре Виљаш Боаш.

Само два места испод Тјенђина сезону је завршила екипа коју води Драган Стојковић Пикси, што значи да за Гуангџоу Р&Ф неће играти у континенталним такмичењима. Познато је да мађионичар из Паси Пољане има још две године уговора са овом екипом, али исто тако да је тиха чежња челних људи нашег савеза за наследника Славољуба Муслина. Шта ће даље бити, остаје да се види.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар