Крајиновић: Најсрећнији сам човек на свијету!

Филип Крајиновић рекао је после велике победе над Џоном Изнером да је вероватно најсрећнији човек на свету и да није очекивао да ће доћу до финала.

Тенис 04.11.2017 | 22:00
Крајиновић: Најсрећнији сам човек на свијету!
Тенисер из Србије пласирао се у финале Мастерса у Паризу, пошто је после три сета савладао поменутог Американца.

"Невероватан осећај. Нисам очекивао да ћу отићи чак до финала. Сутра играм финале и немам шта да изгубим", рекао је после меча Крајиновић са Скај Спорт.

Крајиновић ће напредовати минимум до 33. позиције на свету, а уколико би победио од наредне недеље би заузимао 25. место. 

"Мислим да сам најсрећнији човек на свету. Знао сам да морам да останем миран и да је његово највеће оружје сервис. У тај-брејку трећег сета сам ризиковао прии резултату 5:5 и он се исплатио", казао је Крајиновић. 

Подесећамо, Крајиновић је годину кренуо као 254. тенисер света, дошао је од 77. места, а од наредне недеље ће направити велики "скок". 

"Циљ ове сезоне ми је био да играм много челенџера, како би наредне године могао да играм са најбољима. Искрено, нисам очекивао да ће се све овако брзо десити. Почео сам да верујем у себе много више и ево ме сада у финалу", закључио је Крајиновић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар