Милојевић: Арсенал заборављен, спектакл у Нишу!

Тренер фудбалера Црвене звезде Владам Милојевић рекао је да Раднички има добру екипу и да црвено-беле очекује тешка утакмица у Нишу.

Фудбал 05.11.2017 | 08:15
Милојевић: Арсенал заборављен, спектакл у Нишу!
"Идемо у један фудбалски град, знамо шта значи Раднички за сам Ниш. Раднички значи више од клуба за навијаче, 'мераклије' увек дају подршку... Очекује нас тешка утакмица. Раднички је показао да је амбициозан клуб, са амбициозним руководством. Имају респектабилну екипу и мислим да је Раднички ове године један од главних фаворита да изађе у Европу", рекао је Милојевић новинарима на стадиону "Рајко Митић".

Фудбалери Звезде гостују данас Радничком у Нишу у утакмици 16. кола Суперлиге Србије.

Звезда је прва на табели домаћег шампионата са 40 бодова, док је Раднички на осмом месту са 23.

"Очекујем да стадион буде испуњен до последњег места и да нам навијачи, кад су нам најпотребнији, помогну да наставимо низ, да додјемо до победе", рекао је Милојевић.

"У Нишу је лепо играти. Биће спектакл, у то не сумњам, а ми ћемо дати све од себе", додао је он.

Звезда је у четвртак играла у Лондону против Арсенала у Лиги Европа, па је новинаре занимало колико је тешко вратити екипу "на реалност Суперлиге".

"Играчи морају да буду свесни да немамо пуно времена за одмор и они морају да имају аутомотивацију да дигну себе... Мислим да ће да буде све ОК", рекао је Милојевић.

Тренер Арсенала Арсен Венгер је након утакмице у Лондону имао речи хвале за играче београдског клуба.

"Сигурно да им је драго. То са једне стране, а са друге, увек су речи хвале обавеза више. Мислим да су показали да могу, да вреде, и мислим да могу да се надограде вредним радом, да се труде још више... Прија, али јако је велика обавеза кад то чујете од једног еминентног стручњака, једног од најбољег у Европи", рекао је Милојевић и додао да је он утакмицу са Арсеналом већ заборавио и да размишља само о Нишу.

Утакмица између Звезде и Радничког игра се данас од 17.00 на стадиону Чаир.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар