Тони Цетински ударио у мушкарца

Глас Истре јавља да је једна особа смртно страдала на путу Пусте улице у Ровињу, а засад се не зна је ли смрт посљедица саобраћајне несреће или нечег другог.

Регион 03.11.2017 | 21:04
Тони Цетински ударио у мушкарца
Наиме, ровињској полицији око 14 сати је јављено да је у Пустој улици аутомобил Мерцедес, којим је управљао Тони Цетински ударио у тијело мушкарца који је лежао на путу.

Полиција је осигурала мјесто догађаја прије доласка државног одвјетника ради утврђивања свих околности, односно обављања увиђаја након којег ће бити јасније је ли мушкарац погинуо у саобраћајној несрећи или је у питању нешто друго.
 
Глас Истре незванично сазнаје да су у Пусту улицу да би се дошло до тијела мушкарца у интервенцију позвани ватрогасци који су подигли Мерцедес јер се био зауставио на тијелу несретника.

Улица у којој се ово догодило је једносмјерна и прилично уска тако да је њоме готово немогућа пребрза вожња.

"Потресен сам и немам ријечи којима бих описао најгори дан у животу који човјек може проживјети. Судјеловао сам у несретном случају за који нисам одговоран. Сигуран сам како ће полиција то и потврдити након увиђаја", казао је Тони за 24сата.хр.
 
Према првим информацијама, мушкарац којег је Цетински ударио Мерцедесом био је у кафићу који се налази у непосредној близини мјеста несреће. Наводно је изашао из кафића и лежао на цести у тренутку када је Тонy наишао у ауту.
 
Све околности ове трагичне несреће још се утврђују.

(Вијести.ба / Клиx)

Коментари / 0

Оставите коментар