Убијена због љубоморе

Јулија Јакшић (38), држављанка Црне Горе, која је убијена у италијанском граду Ћервино, у близини Напуља, кобне ноћи виђена је како се свађа са својим пријатељем, мароканским држављанином Ј. Ц, пишу италијански медији.

Регион 02.11.2017 | 23:36
Убијена због љубоморе
Јулијино тело, у распаднутом стању, пронађено је прексиноћ у Италији, са три прострелне ране на глави.
 
Њен нестанак, породица и пријатељи, пријавили су готово две недеље раније, у ноћи између суботе и недеље, 21. октобра.

Јулијин нестанак пратили су сви медији на Апенинском полуострву, а апел да се Црногорка пронађе објављен је и на националној телевизији РАИ.

Она је иначе живела у Напуљу од када је имала 18 година, и то са породицом бившег мужа, са којим има сина.

У ноћи када је пријављен њен нестанак рекла је заови да излази у оближњи ноћни клуб. Неколико сати касније, позвала је сина, после чега је виђена у бару на железничкој станици у друштву једног мушкарца.

Према казивању комшиница и заове она је те ноћи изашла са пријатељем, мароканским држављанином Ј.Ц. у чијем стану је прексиноћ и нађена мртва.

Наводно, заједно су те ноћи изашли у један локал у кварту који се назива Паллонетто ди Наполи, одакле су након љубоморне сцене од стране Ј.Ц. отишли у непознатом правцу.

Како је полицији испричао њен пријатељ, који их је те ноћи видио, Ј.Ц. је у бару викао на Јакшић оптужујући је да га вара, након чега ју је извукао из локала.

Њен нестанак је пријављен сутрадан, када се Јакшић није вратила у стан у којем је оставила малолетног сина.

Полиција сумња да Ј.Ц. након свађе одвео Јакшић у његов стан и да ју је затим усмртио са три хица у главу, након чега је побегао.

Сумња се да је напустио државу и за њим је расписана потерница.

Беживотно тело у локви крви затекла власница куће, која је због непријатних мириса који су долазили из изнајмљеног стана на спрату, одлучила да види шта се дешава.

Током увиђаја у стану, односно на поду купатила, пронађене су три чауре од метка мањег калибра, док оружје није пронађено.

(Блиц)

Коментари / 0

Оставите коментар