Бајерн хитно купује шпица, почео кастинг...

У најужем кругу за сада пет имена.

Фудбал 04.11.2017 | 23:35
Бајерн хитно купује шпица, почео кастинг...
Бајерн је у паници и под хитно жели да ангажује нападача! Изјава Роберта Левандовског да није у стању да сваку утакмицу у сезони одигра по 90 минута, као и чињеница да га је Јуп Хајнкес заменио још на полувремену утакмице против РБ Лајпцига, односно да га није ни водио на сусрет Лиге шампиона против Селтика, јасно указују на замор материјала код пољског нападача који је већ три сезоне незамењив у стартних 11 баварског великана. 

Како је ван терена због повреде Томас Милер - а немачки репрезентативац већ дуже и не игра класичног нападача - Бајерн је принуђен да хитно реагује и ангажује алтернативу заЛевандовског. Информација из Немачке - пласира их увек добро обавештени Билд - кажу да је на скенеру клуба из Минхена неколико играча. Баварци немају проблем с новцем, могли би лако да дреше кесу, али политика клуба је другачија, тако да ће, готово извесно, у јануару на Алијанц арену стићи нападач Б класе. 

Најзвучније опције су Дани Велбек из Арсенала и Пако Алкасер из Барселоне. Они би били склупље варијанте. Јефтиније су Штефан Кислинг из Лверкузена, односно Нилс Петерсен из Фрајурга. Али ни то није све. Постоји могућност да Бајерн доведе озбиљног голгетера за џабе. Наиме, из више извора стиже информација како Хенес и Румениге размишљају о рековалесценту Ђузепеу Росију.

Италијан нема клуб откако је напустио Фјорентину, опоравио се од тешке повреде колена и слободан је у избору нове средине. Роси је у каријери играо за Манчестер Јуњатед, Њукасл, Парму, Виљареал, где је био и најбољи, поменуту Фјорентину, Леванте и Селту. Прошле сезоне на 18 мечева за дао је четири гола за тим из Вига, пре него што је доживео тешку повреду.

Аудиција је почела. Чекамо победника...

Ко би по вама био најбоље решење за навалу Бајерна? 

Извор: моззартспорт

фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар