Ћиро о Муслину: Или су Срби луди или знају нешто што ми не знамо!

„То је аномалија“, каже тренер свих тренера.

Фудбал 04.11.2017 | 23:25
Ћиро о Муслину: Или су Срби луди или знају нешто што ми не знамо!
Смена Славољуба Муслина за функције селектора репрезентације Србије одјекнула је међу струком. Како у држави, тако и у региону. Изненађујућој вести чуди се и Мирослав Блажевић, некадашњи селектор Хрватске и Босне и Херцеговине, познат по томе да нема длаке на језику.

„То што су Срби урадили је лудост. То је аномалија, међутим, можда они знају за неки разлог. Ја, заиста, не знам. Како год, или су луди или знају нешто што ми остали не знамо у вези с Муслином“, саопштио је популарни Ћиро за сарајевски Спорт аваз.

Селектора тражи Србија, тражи га и Босна и Херцеговина. Један од кандидата, који се сам пријавио на конкурс је Владимир Вермезовић, с тим да му се не дају велике шансе у конкуренцији Роберта Просинечког, Меха Кодра и Амара Осима. Последњи је, наводно, први фаворит да наследи Мехмеда Баждаревића.

„Што дуже будете размишљали, направићете већу грешку. Фудбал је држава у држави. Све у БиХ тренутно једино занима ко ће бити селектор. Зато, пажљиво одлучите. Морате погодити и довести некога ко има амбицију, ко ће вас одвести на ЕУРО“.

А у Босни и Херцеговини по добром памте „тренера свих тренера“, јер ју је довео до баража за пласман на Мундијал у Јужну Африку. Има оних који би поново желели да га виде на клупи.

„Ма, нема говора. Ја сам у пензији. Имали су ме прилику да ме зову, сада је касно. Уживам у пензионерски данима“, додао је Мирослав Блажевић.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар