Новак и Јелена строги родитељи

Мајка Новака Ђоковића Дијана открила је да су њен син и снаја Јелена строги родитељи

Србија 02.11.2017 | 15:51
Новак и Јелена строги родитељи
Српски тенисер и његова супруга имају сина Стефана (3) и двомесечну ћерку Тару.

"И Ноле и Јелена су строги родитељи. Уме Новак и да попусти, али обоје имају принципе који морају да се поштују, и то уважавам. Рекла бих им некада: Децо, немојте тако, али увек испоштујем њихове одлуке. Сама сам као родитељ била доста строга, али сада сам попустљива. То и јесте улога баке. Имамо више слободног времена него родитељи, па уживамо у одрастању унука", причала је Дијана, а преноси "Стори".

Рођење унуке Таре је донело велику радост у фамилију Ђоковић јер су се годинама рађали наследници.

"Обожавам девојчице. Животна жеља ми је била да имам ћерку, али имам три дивна сина и Тара је сада надоместила ту празнину. Била сам најсрећнија када се родила. Видела сам је само када се Јелена породила, надам се да ћу ускоро опет. Такође, Стефан је диван дечак, паметан, бистар и послушан. Много ме подсећа на Новака када је био мали, исто је бистро и паметно дете. Говори и српски и енглески", одушевљена је Дијана.

Мама Ђоковић је оповргла приче да је брак њеног сина у кризи.

"Приче о разводу су нетачне. У свакој вези има трзавица. Снимак на ком се Јелена љути на Новака нема везе с реалношћу. Имају складан брак и заиста се разумеју. Они су као једно. Живе већ толико дуго заједно, све су то само спекулације", тврди Дијана Ђоковић.

(Стори)
 

Коментари / 0

Оставите коментар