Роналдо: Не желим нови уговор!

"Повели су из офсајда", рекао је Португалац новинарима на "Вемблију", а онда констатовао да нема разлога да потписује нови уговор са Реал Мадридом.

Фудбал 02.11.2017 | 18:15
Роналдо: Не желим нови уговор!
Менаџер Тотенхема, Маурисио Покетино, рекао је да је поносан на игру свог тима, тренер поражене екипе, Зинедин Зидан, после пораза на "Вемблију" признао је да је домаћин био супериоран у свим аспектима и да је Реал Мадрид доживео заслужени пораз.

Међутим, најбољи фудбалер света, Кристијано Роналдо, имао је другачије виђење победе Тотенхема резултатом 3:1 после које је извесно да ће двоструки узастопни првак Европе ући у осмину финала из "другог шешира".

"Ово је лош период за нас јер губимо утакмице, а навикли смо само да побеђујемо. Налазимо се на лошем путу, али то ће се променити и верујте ми да хоће. Ово је тек почетак, и даље имамо довољно времена да напредујемо. Уверен сам да хоћемо", рекао је Португалац, који је у 80. минуту успео голом да ублажи пораз - и даље најубедљивији који је Зидан доживео на клупи Реала и тек други у којем је противник имао два гола више.

"И даље није направљена велика штета, али серије пораза су лоше и на нама је да променимо ствари набоље. Оно што морамо да признамо сада је да не изгледамо онако како бисмо волели. Не мислим да су ствари толико лоше, једноставно потребно нам је самопоуздање".

Роналдо је потом додао…

"Мислим да је логично што нас критикују. Када не побеђујете људи траже узроке, али ево ме стојим пред вама и говорим у своје и име саиграча... сигуран сам да ће се ствари поправити на боље. А, то што сам нервозан на терену? Ја мислим да је то нормално када губите. Ствари не изгледају добро и желите да помогнете и саиграчима и себи", рекао је Роналдо, који није био толико импресиониран игром "певаца" који су головима Деле Алија (2) и Кристијана Ериксена исписали непријатних 3:0 на семафору.

"За нас је велики ударац да губимо 3:0, иако према мом мишљењу то није био прави одраз стања на терену и игре два тима. Пре свега, њихов први гол дат је из офсајда, као и пре неки дан. Наш приступ је такав да не стајемо и да се боримо до краја, као што смо то радили у Ђирони, као што смо то радили и овде у Лондону", рекао је Роналдо, који је потом упитан за продужетак уговора са Реал Мадридом иако му актуелни истиче тек за четири године.

"Продужетак сарадње? Не знам зашто је то тема, ако ми садашњи уговор истиче за четири године. То је сасвим довољно за мене. Не желим нови уговор, осећам се одлично у позицији у којој сам", слегао је Роналдо раменима и потом одшетао у тимски аутобус.

"Криза? Нема кризе. Људи брзо заборављају добре ствари након неколико лоших утакмица. Уопште нисмо заслужили да изгубимо, први гол смо примили из офсајда и ја сам миран. Данас није важно како играте, него само бројке. Нећу говорити о њима, само укуцајте на Гуглу: "Кристијано Роналдо голови". Гледајте и уживајте"

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар