Дјевојчицу поново испитују психолози

Тужилаштво предлаже да се детаљно вјештачи изјава ћерке убијене певачице. Стручњаци се надају да ће преко дјевојчице доћи до нових доказа.

Србија 02.11.2017 | 09:55
Дјевојчицу поново испитују психолози
Један од приједлога Вишег јавног тужилаштва у Београду, које води истрагу о бруталном убиству Јелене Марјановић, биће и детаљно вјештачење изјава датих психолозима њене ћерке Јане, која је у вријеме злочина имала пет година. Како се сазнаје, могуће је да ће вјештаци тражити да причају са дететом како би "извукли" нека нова сазнања.

Јана је у вријеме нестанка и злочина, како се наводи у наредби за спровођење истраге, била на насипу са оцем Зораном Марјановићем, који је сада осумњичен да је починио тешко убиство супруге.

У поменутој наредби надлежног тужилаштва наведено је да се сумња да је Зоран Марјановић злочин починио у периоду између 16.49 и 17.30, као и да се убиство догодило за највише десет минута.

Наводи се да је у том периоду био одвојен од дјетета, каже извор ''Новости''.



Детаљно ће се проучити разговор психолога са Јаном, а могуће је и да вјештаци затраже да они причају са њом и покушају да из тога нешто више закључе. Оно што се зна јесте да је дијете о том дану рекло: "Догодило се нешто страшно". Ипак, има још неких ствари које је испричала психолозима и ти дијелови ће посебно да се вјештаче.

Према незваничним сазнањима, ријеч је о Јаниним изјавама: "Мама, тата и ја смо трчали насипом, тата се задихао и тражили смо маму, а ње нигде није било."

Најјачи доказ против Марјановића, који је у овом тренутку објелодањен у јавности, јесте чињеница да је на његовим панталонама пронађено блато сличног хемијско-минералног састава као и у Јелениној коси умрљаној крвљу. Његови браниоци, међутим, сматрају да то не може бити кључно, јер није било и крви што би га повезало са местом злочина.

''Готово је немогуће да је Зоран убио Јелену и да се пресвукао и променио ципеле, а да је за то време њихова ћеркица сама на насипу, како се сумња у наредби за спровођење истраге'', аргумент је бранилаца који су уверени у Марјановићеву невиност.

Вјештак је утврдио да је током убиства било много крви и да је на убици сигурно било жртвине крви. Отисак непознатог стопала са капљицама Јеленине крви са друге стране канала, куда је он највјероватније побегао са мјеста злочина, као и непознати мушки ДНК на њеној гардероби и руци наводе на то да је неко други починио злочин.

Извор: Новости

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Д

02.11.2017 13:16

Ја више немогу вјеровати које малтретирање јавности дај више рдците истину шта више муљате знате ко је убијо невину жену реците или се нешто веђико крије иза тов свега

ОДГОВОРИТЕ