Смртна казна за нападача из САД

Узбекистанац, који је оптужен да је у Њујорку убио осморо људи, требао би да буде осуђен на смрт, изјавио је предсједник САД Доналд Трамп.

Свијет 02.11.2017 | 09:14
Смртна казна за нападача из САД
Он је јуче рекао да Конгрес САД треба да укине програм такозване “лутрије Зелене карте”, уз помоћ којег је Сајфуло Хабибулевич Саипов дошао у САД 2010. године.

Трамп је додао да би Узбекистанац могао бити послат у амерички затворски камп у заливу Гвантамо на Куби, преноси ТАСС.

Саипов је у уторак, 31. октобра, камионетом покосио пјешаке и бициклисте на Доњем Менхетну, након чега је ухапшен.

У камионету је пронађена порука у којој Узбекистанац наводи да је напад извршио “у име ‘Исламске државе'”.

Извор: Срна

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Девалвација

02.11.2017 09:41

Путем лутрије они висе не могу добити квалитет него само квантитет. Један мој познаник је добио тако визу у 2000. прво су тразили пријаву имовине у Сведској па онда у Србији. Био је у САД- у 3 године у НYЦ. Фино радио па се вратио, јер кад се једном разболис све оде сто си зарадио. Цули смо се прије 9 година. Радио је на обезбједзењу подземне зељезнице у Стоцкхолму. Све је вратио и одрекао се греен цард.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рентабилност Гитма

02.11.2017 09:47

Мали је број затвореника, а преко 5 000 особа ради око њих. Могуце је затварање или попуњавање затвореницима из других затвора. Скоро написах да не би никог изруцила у САД разлог је овај и то сто пратим годинама ста се десава у САД. Знаци, врло лако да це Мирсо тамо као и други.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сведска

02.11.2017 11:00

Трумп трази смртну казну за Узбекистанца а за оног сто је убио 50 људи на концерту није се ни огласио,пусите свим муслиманима ону ствар.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да, тацно

02.11.2017 11:58

На залост , људи нису свјесни какву одговорност носе с припадносцу муслиманској вјероисповјести. То је и религија и етницитет и друствена класа. Казњава се 10 пута висе од обицне припадности хрисцанству. Да је Јеврејин изасао би за 20 година ван. То је повластена религија и класа. Ја лицно сам против смртне казне њему, а и било коме другом. Око за око, зуб за зуб не могу вратити све оне које смо изгубили.

Name

Ремингтон

02.11.2017 16:54

Сто се тице САД, њих заболи патка које је вјере преступник. Затвори су пуни затвореника разлицитих религија. Нема ту разлике. Проблем није ни умјерени ислам него онај радијални, у коме се наивцима објасњава да це отици у рај ако убију недузну дјецу или зене. Такве ствари су болесне и опасне и морају се сасјеци у корјену.