Полиција на тренингу Фулама!

Разлог је дивљање смењеног челника Крејга Клајна!

Фудбал 02.11.2017 | 12:45
Полиција на тренингу Фулама!
Фулам је у кризи. Четири утакмице су без победе, све даље од позиције која води у плеј-оф, а сада је и полиција почела да их посећује. Разлог - контроверзни клупски статистичар Крејг Клајн.

Човек од поверења потпредседника клуба Тонија Кана, и особа која се неколико пута закачила са тренером Славишом Јокановићем, данас је направио скандал. Позвао је органе реда након што му је саопштено да је добио отказ у клубу и да више не може да уђе у клупске просторије. Полиција је дошла у тренинг камп и прекинула тренинг, пише британскиТелеграф.

Ради се о човеку који је добар са газдиним сином још из студентских дана, а који се питао за најважнију ствар, дистрибуцију новца. Он је лично неколико пута блокирао трансфере Јокановићу и извршном директору Алистеру Мекинтошу, који су некако успели да убеде газду протеклих дана да га најури.

Ипак, Клајн се не мири са таквом одлуком и најављује да ће се борити за своја права јер је неправедно смењен. Луда кућа на Крејвен Котиџу, а у петак увече иду мечки на рупу, односно лидеру Чемпионшипа Вулверхемптону.    

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар