ЛЕ - Састав Звезде: Може ли поново да утиша Лондон?!

Реченица "А, у Лондону мук", из филма "Муње", постала је култна. Хоће ли бити поново изговорена овог четвртка?

Фудбал 02.11.2017 | 11:45
ЛЕ - Састав Звезде: Може ли поново да утиша Лондон?!
Имала је Црвена звезда протеклих дана проблеме са лакшим повредама и умором својих фудбалера, али када је у питању дуел са Арсеналом у Лондону, јасно је да ће сви стиснути зубе и пронаћи последњи атом снаге како би се доказали и помогли тиму да избори позитиван резултат на "Емирејтсу".

Изјавом "Биће тешко, али и лепо", капитен Мичел Доналд поручио је да екипи није потребна посебна мотивација за овај дуел. Само име ривала довољмо јежи кожу играчима и убрзава откуцаје срца.

Зато и јесу неки од њих решили да запну и пробију границу физичких могућности после исцрпљујућа четири месеца редовног играња, па ће црвено-бели у четвртак у 21.05 (пренос на ТВ Арена Спорт) истрчати на мегдан Арсеналу у тренутно најјачем могућем саставу.

Једино ће изостати, због црвеног картона, суспендовани Милан Родић, али је Марко Гобељић више пута показао да је поуздана замена без обзира да ли треба да игра левог или десног бека, крило, задњег везног...

Дакле, уколико не буде изненађења, Звезда ће утакмицу против Арсенала почети у саставу: Борјан - Стојковић, Савић, Ле Талек, Гобељић - Доналд, Крстичић - Срнић, Канга, Радоњић - Боаћи.

Нема сумње да мотивације овим момцима неће недостајсти, квалитет су показали у београдском дуелу, а хоће ли за разлику од пре две недеље имати и среће, видећемо.

Због Црвене звезде, Лондоном је већ једном завладао мук, после поготка Дулета Савића 1978. у 90. минуту за 1:1 након београдских 2:1, па се навијачи црвено-белих надају да је време за новог хероја чији погодак Арсеналу ће се годинама препричавати.

Подсетимо, после три кола Групе Х Лиге Европе на табели води Арсенал са девет бодова, следе Звезда и БАТЕ Борисов са по четири, а на зачељу је Келн без иједног бода.

Црвено-бели у наредном колу, 22. новембра, гостују у Белорусији, па у последњој рунди групне фазе, 7. децембра, дочекују Келн.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар