ЛЕ: Келн не одустаје!

Нисмо све оно прошле сезоне урадили да бисмо се предали без борбе! Оптимистичне изјаве на Рајн Енерги стадиону пред окршај са БАТЕ Борисовим.

Фудбал 02.11.2017 | 09:45
ЛЕ: Келн не одустаје!
Келн је у тешкој позицији, како у Бундеслиги, тако и у Лиги Европе, али популарни Јарчеви немају намеру да се предају пре времена. Тако се барем може закључити на основу данашњих изјава на конференцији за медије уочи сутрашње утакмице се БАТЕ Борисовим на Рајн Енерги стадиону (21.05).

Голман Келна Тимо Хорн поручује да је свлачионица изузетно мотивисана да стигне до прве победе у Европи.

„Нисмо све оно урадили прошле сезоне да бисмо одустали без борбе. Нисмо добро одиграли против Арсенала, Црвене звезде и БАТЕ Борисова, али сада је време да освојимо бодове и повратимо сигурност. Желимо три бода и мислим да смо способни за то. Сада је време за борбу, не за фину утакмицу. Цели тим је спреман да то прихвати. Ово је ситуација из које морате сами да изађете, верујем да млади играч може да израсте у оваквим тренуцима. Ако успете да се извучете ово вам може помоћи у будућности. Ово су искуства која нису пријатна, али може да вам много помогне у каријери“, рекао је Тимо Хорн.

Слично мисли и тренер Петер Штегер, који поручује да оваква ситуација уопште не оптерећује тим.

„Уопште нам није тешко. Ова утакмица нам је јако важна, победом у купу над Леверкузеном нам је вратила самопоуздање и управо то желимо сутра. Веујем да ће мо се још боље борити против Хофенхајма у недељу уколико у овој утакмици освојимо три бода“, рекао је Штегер.

Келн након три одиграна кола нема ниједан освојени бод, али би евентуалном победом у овој утакмици могао у потпуности да се врати у борбу за пласман у наредну фазу такмичења.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар