Могли сте још једном да заобиђете Сергеја!

Вратиће се уморан! Италијани брину, а толико су тражили да буде позван у репрезентацију. . .

Фудбал 03.11.2017 | 19:00
Могли сте још једном да заобиђете Сергеја!
Свако вуче на своју страну. Што је легитимно. Наравно, док не угрожава интересе оне друге. Челници Фудбалског савеза Србије су у последње време хтели Сергеја Милинковића Савића на списку за државни тим и на крају су истерали своје. Хтео је то и његов менаџерМатеја Кежман. Требало би да је и он задовољан. Није хтео само Славољуб Муслин, под образложењем да везиста Лација „није желео да одрађује улогу коју му је наменио“.

А Италијани који су месецима форсирали питање непозивања златног Орлића са Новог Зеланда у сениорску репрезентацију Србије сад се, одједном, чуде, јер сматрају да су интереси Лација угроженим тиме што ће 22-годишњи везиста касно да се врати из Азије, са пријатељских мечева са Кином и Јужном Корејом.

Коријере дело спорт и римски политички дненвици се „жале“ што је Сергеј Милинковић Савић сад позван у репрезентацију Србије, кад би Лацио требало да игра против Роме.

Коријере дело спорт, као и други римски дневници Темпо и Месађеро, стављају у први план вест да је Сергеј Милинковић Савић позван у репрезентацију Србије, али да ће се вратити са Далеког истока само 48 сати пре дербија са Ромом.

„Милинковић се спрема за дерби у трку”, наслов је текста у којем се чак и иронично закључује да је Србија могла барем још овај пут да заобиђе Сергеја, имајући у виду значај градског дербија, заказаног за 18. новембар, четири дана после гостовања Орлова у Јужној Кореји.

Ипак, Коријере признаје да ће Рома бити у лошијој позицији од Лација, не само зато што ће саСергејом и Александар Коларов, најбољи играч Вучице на старту сезоне, доћи само два дана пред дерби, већ и зато што Рома има 13 играча који у државнимт имовима, наспрам Лацијевих седам.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар