Порука мира Владимира Стојковића...

Гробари, будите нормални, не вређајте Албанце! „Суздржите се, да заједничким снагама победимо Скендербег“, каже голман Партизана.

Фудбал 01.11.2017 | 21:45
Порука мира Владимира Стојковића...
Само да инцидената не буде. Партизанова утакмица са Секндербегом битна је у резултатском, а чини се једнако важна и у организационом смислу, јер после казне УЕФА јасно је да нових испада не сме да буде.

Зато у Хумској 1, пред меч четврг кола Групе Б Лиге Европе (четвртак, 19.00, РТС 1) чине све не би ли подигли свест публике и показали да и у Србији може да се навија без проблема.

„Порука је, превасходно, да будемо нормални, да ценимо како су се Албанци понашали према нама у Албанији. Нисмо доживели ниједан непријатан моменат. Замолио бих све навијаче да навијају фер и коректно, да не вређају, јер је Партизан изнад свих“, обратио се Гробарима Владимир Стојковић, који се после неколико мечева паузе враћа међу стативе Парног ваљка.

Руководство црно-белих увело је појачани видео-надзор на стадион, инсталирано је 95 камера које ће у сваком тренутку снимати трибине, уз напомену да је њихов капацитет за ову прилику смањен, с намером да би се предупредили евентуални инциденти.

При чему би, ако бих буде, највише трепли сами фудбалери.

„Сваки пропуст ће бити кажњен играњем пред празним тибинама. Ако победимо ово и Јанг Бојс опет неће моћи да се гледа она утакмица на пролеће”, свестан је репрезентативни голман каква опасност вреба у случају да се понове сцене из мечева против Будућности или Олимпијакоса.

Тим поводом, клуб из Хумске издао је посебно упозорење за своје навијаче.

“Замолио бих вас још једном, због Паритзана и свих нас, да се суздржите, да будете паметни и да заједничким снагама победимо у четвртак. Да се радујемо без УЕФА казни”, додао јеВладимир Стојковић у обраћању Гробарима.



Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар спорт

Коментари / 0

Оставите коментар