ОДВРАТНО: "Убићу ти породицу, јер лоше играш!"

Дејан Ловрен је на мети навијача Ливерпула због лоших игара ове сезоне, али поједини су прешли границу нормалног.  

Фудбал 31.10.2017 | 18:45
ОДВРАТНО: "Убићу ти породицу, јер лоше играш!"
"Побићути породицу ти хрватска пи**о", послао је један симпатизер Ловрену директну поруку на Инстаграму, коју је штопер објавио.

"Ужаснут сам какви људи постоје. Не смета ми када људи причаку ср**а о мени, то говори много више о њима, али не могу да игноришем кад прете мојој породици. То је одвратно", огласио је Ловрен.

Ловрен је стављен на стуб срама након што га је менаџер Јирген Клоп заменио после само пола сата утакмице против Тотенхема, који је захваљујући његовим грешкама повео 2:0 у мечу који је добио 4:1.

"Не желим никоме да се о његовим грешкама расправља у јавности. Не можете замислити какав је то осећај. Ови момци су пре свега људска бића, а ви изгледате као да посматрате саобраћајну несрећу и снимате је мобилним телефонима уместо да помогнете. Ја нисам таква особа. Имали смо нормалну седмицу. Наравно да Дејан није имао најбољи викенд у животу, али то је само фудбал. Људи нису горе или боље особе због грешке на утакмици. Када мислим од Дејану имам више позитивних него негативних ствари о његовој игри", стао је у одбрану свог играча Клоп.

Фудбал је игра, фудбал је забава, фудбал је љубав, фудбал је страст.

Постоји мноштво навијача који би све дали за свој клуб, који иду на утакмице и по хладноћи и врућини, којима не смета ни киша, ни ветар, ни удаљеност града из којег је противник. И то је сјајно. Али, има и оних који не знају где је граница или боље речено, они који су болесни.

Фудбалер Ливерпула, Хрват Дејан Ловрен открио је на свом Инстаграму да је од једног "навијача" добио болесну претњу да ће му побити целу породицу!

"Ово је ужасно. Једноставно, не желим, нити ћу да прихватим нешто када је у питању безбедност моје породице", гласио је коментар хрватског фудбалера.

Вероватно је овај "навијач" незадовољан партијама које пружа Ловрен, али овако нешто није нормално, сложићете се.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар