Боаћи помиње Анрија и пријети Чеху!

Ако то буде моје вече, нема силе која ће ме зауставити! „Кад сам био мали обожавао сам Арсенал и Тјерија Анрија“, поручио Звездин нападач.

Фудбал 01.11.2017 | 21:00
Боаћи помиње Анрија и пријети Чеху!
Звездини топови окренути су ка Емирејтсу! Као ретко кад - готово никад - фудбалери Црвене звезде путују у Лондон на мегдан Арсеналом са мишљу да немају много шта да изгубе. Пораз од Тобџија оставиће им могућност да питање пласмана у наредну рунду решавају у последња два кола.

Ипак, мотив неће недостајати тиму Владана Милојевића. Најбољи стрелац тима Ричмонд Боаћи играће против клуба у којем се афирмисао његов идол из дечачких дана.

„Када сам био мали увек сам волео Арсенал. Ако ме питате којих је пет нападача које сам гледао, први је Тјери Анри. Нисам га, нажалост, упознао, а био бих поносан када би ми се таква шанса указала у Лондону. Додатно би ме инспирисао, волео бих да гледа меч, а да ја постигнем гол. Можда ме препоручи Арсеналу“, рекао је Боаћи у разговору за Вечерње новости.

Пречка и феноменални Петар Чеха су га зауставили у београдском дуелу. Шанса за поправни је у четвртак.

„Ако је четвртак мој дан, ако бог тако каже, нема те силе која може да ме заустави“.

Сигурно је да ће Арсен Венгер одмарати адуте за недељни сусрет са Манчестер Ситијем, али и поред тога Тобџије су велики фаворити.

„Арсенал је велики, али ми сваког ривала схватамо максимално озбиљно. Исти нам је приступ и против Арсенала и против Земуна. Ако одиграмо тимски добро и дисциплиновано, све је могуће. Бог даје, бог узима“.

Чврсто верује најбољи стрелац Црвене звезде да ће затрести мрежу Арсенала у Лондону.

„Вратиће ми се на Емирејтсу ако сам то заслужио. А искрено, волео бих да опет Чех брани, јер када њега савладате, онда има то већу тежину, дуже памтите и више славите“, јасан је Боаћи.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар