Бугари пишу: Враћа се Божинов!

Валери одговара: Не, само много волим Партизан! "Нико не може да ми одузме љубав према Партизану", каже Бугарин.

Фудбал 31.10.2017 | 12:45
Бугари пишу: Враћа се Божинов!
Памте навијачи Партизана Валерија Божинова по добром, искуству које је донео у Хумску 1 и томе што је показао искрену емоцију према црно-белом дресу.

Ових дана бугарски голгетер чека своју шансу да поново крене у акцију, а бугарски медији су током дана лансирали вест да је Божинов на прагу повратка у Партизан. Он је сада без ангажмана, после растанка са Лозаном и тренутно се налази у Србији. Тим поводом контактирали смо Божинова, који нам је рекао следеће:

"Сви знају какав је мој однос према Партизану. Ја овај клуб доживљавам као свој и волим га, међутим од повратка међу црно-беле у овом тренутку заиста нема ништа. Претпостављам како су у Бугарској пласирали ту информацију, јер сам ја синоћ после гола Бамбија Тошића у Чачку на друштвене мреже окачио 'Напред Партизан, волим Партизан'. Они знају да сам тренутно у Београду, али понављам - ниједног тренутка нисам причао о могућности да се вратим", изричито тврди Божинов за МОЗЗАРТ Спорт.

Он је тренутно слободан играч, тренутно индивидуално тренира у ишчекивању новог ангажмана.

"Овде сам купио кућу, волим овај град и земљу и доживљавам их као своје и нико не може да ми одузме љубав према Партизану. Међутим, тренутно Партизан игра добро, у игри је на свим фронтовима, има добре нападаче и ни са ким нисам причао на ту тему". 

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар