Ђоковић спонзорише развој талентованог земљака!

Испред Новака Ђоковића је још неколико година професионалног тениса, али се полако тражи наследник за најбољег српског тенисера и спортисту свих времена.

Тенис 04.11.2017 | 11:30
Ђоковић спонзорише развој талентованог земљака!
Неколико младих играча би наредних година могло да игра велику улогу на главној сцени светског тениса, али посебну пажњу привлачи један дечак.

У питању је осмогодишњи Михаило "Мило" Топић, откровење Новаковог дугогодишњег тренера Марјана Вајде, који је већ привукао пажњу Тениског савеза Србије, али и Ђоковићеву.

Наиме, Ђоковић је одлучио да спонзорише развој Михајла којем се предвиђа велика каријера. Он је већ далекои испред својих вршњака када су у питању ниво технике и тренинга.

Његов тренер Павле Булић посебно истиче фотографско памћење младог Топића које му омогућава да брзо развоја нове играчке вештине.

Топића одликују снажни ударци, брз рад ногу, те ритерт на којем би и Ђоковић могао да му позавиди. Наравно, већ га зову "Мали Ноле".

Михаило се још не такмичи на турнирима, план је да почне када напуни десет година, али рутински добија тренинг мечеве против старијих и већих дечака.



Ђоковић је увидео таленат који поседује овај дечак, па је још прошле године тренирао с њим.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар