Левандовски: Бићу спреман за Лигу шампиона!

Фудбалер Бајерн Минхена Роберт Левандовски рекао је да се нада да ће бити спреман за наредну утакмицу против Селтика у ЛШ.

Фудбал 30.10.2017 | 12:15
Левандовски: Бићу спреман за Лигу шампиона!
"За мене је Глазгов једнако важан као и следећа утакмица Бундеслиге против Борусије Дортмунд. Морамо да победимо", рекао је Левандовски за немачки Билд.

Бајерн је у суботу победио Лајпциг са 2:0, а Левандовски је терен напустио у 45. минуту. 

"Нисам желео да ризикујем у суботу, осетио сам као да је грч. Није лоше. Ова сезона је заиста била јако тешка за мене. Играо сам и за Бајерн и за Пољску на свака три дана. Ниједан играч не може да игра 90 минута на свакој утакмици, али у овом тренутку нема друге опције. Немамо резерву на мом месту у Бајерну", рекао је Левандовски. 

Повређен је и нападач Кингсли Коман, за кога је тренер Бајерна Јуп Хајнкес рекао да се нада да ће бити спреман за утакмицу против Селтика. 

"Кингсли има проблем са мишићима колена и бутина, нисам желео да ризикујем. Надам се да ће моћи да игра против Селтика", рекао је Хајнкес. 

На мечу против Лајпцига због повреде нису играли нападачи Томас Милер и Франк Рибери, а затим је био замењен и Левандовски. 

Бајерн наредну утакмицу игра против Селтика у Глазгову у четвртом колу групне фазе Лига шампиона. Екипа из Минхена је на другом месту Групе Б са шест бодова, док је Селтик трећи са три бода.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар