Три свједока са насипа у Борчи

Пред Вишим тужилаштвом у Београду данас се наставља саслушање свједока у истрази која се води против Зорана Марјановића, осумњиченог да је 2. априла 2016. године убио своју супругу Јелену Марјановић (33).

Србија 30.10.2017 | 07:50
Три свједока са насипа у Борчи
Према најавама, замјеник тужиоца који је задужен за овај предмет, требало би да саслуша три свједока који су 2. и 3. априла били на насипу Црвенка у Борчи гдје је пронађено Јеленино тијело.

У досадашњој истрази, као свједоци били су позвани Зоранови отац и мајка, Владимир и Зорица, његов рођени брат Милош, као и син из првог брака Урош. Међутим, они су искористили своје законско право да као чланови најуже породице не свједоче. Прошле недјеље исказ је дала Јеленина кума Вера Вукомановић, која се са њом чула 2. априла у 16.42.

Према досадашњим резултаима истраге, утврђено је да је Јелена убијена тог дана у периоду између 16.47 и 17.10 сати, у каналу код насипа у Борчи, гдје су нађени бројни трагови крви.

Дан касније, 3. априла око 12 часова, пронађени су телефон и патика настрадале пјевачице, а онда и њено беживотно тијело у каналу, у води. Обдукција је показала да је убијена са више удараца у главу тупим предметом, да није силована и да су уочене одбрамбене ране.

Извор: Новости

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Цудна Ствар

30.10.2017 07:18

Никад се ни о једном слуцају није оволико Говорила и посаљи Дјиндјиц и Стамболиц заједницки Нису имали оволико простора у медијима Ста је упитању не кад це се сазнати

ОДГОВОРИТЕ