Тужна исповијест Сузане Манчић

Водитељка Сузана Манчић је открила највећу тајну из свог приватног живота - да је у младости изгубила четири бебе. Најпознатија "лото дјевојка", прије него што је 1992. родила старију ћерку Теодору, имала је побачаје, један абортус, а једном је родила и мртво дијете.

Забава 29.10.2017 | 17:15
Тужна исповијест Сузане Манчић
Од четири трудноће, Сузана је три пута носила дјечака.

''Прву бебу сам изгубила одмах на почетку трудноће, у трећем месецу. Тада се испоставило да имам дворогу материцу, која је предуслов за проблеме и прекиде трудноће'', испричала је Манчићева за магазин "Хелоу" и додала да је други пут остала без дјетета грешком љекара:

''Када сам затруднела други пут, у другом месецу сам доживела компликације и доктор је извршио киретажу. После неког времена сам отишла са Биљом Јефтић и Александром Илићем на музички фестивал у Јужноафричку Републику. Треће вечери боравка у Јоханезбургу пробудила сам се у локви крви. Ухватила ме је паника хоћу ли умрети.

Одвели су ме у јеврејску гинеколошку клинику, где ми је доктор урадио ултразвук и схватила сам да сам имала близаначку трудноћу и да је други плод преживео киретажу. То дете сам изгубила у четвртом месецу трудноће у Београду у страшним боловима и мукама''.

Ипак, Манчићевој је најтеже било када је родила мртво дијете:

''Последњу бебу изгубила сам у шестом месецу трудноће. Тада сам се заправо породила, али ми је лекарка одмах после порођаја рекла: "Немојте се надати." Дете није преживело, није имало довољно развијена плућа. Најстрашније је било када су ми донели да потпишем умрлицу. То је било сурово'', искрена је водитељка.

Теодора је моја прва победа

Сузана каже да ћерке Теодору и Наталију сматра својим највећим побједама.

''После свега што ми се догодило, била сам уверена да ћу опет бити трудна, јер сам без проблема остајала у другом стању. Тако сам једног априла легла и до децембра нисам устала из кревета. Избегавала сам све што би изазвало било какав стрес. У децембру 1992. године родила сам Теодору и то је била моја прва победа. Друга је била када је на свет дошла Наталија'', рекла је Манчићева.

Извор: Информер

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

сузана

30.10.2017 14:03

ти зено бас не бирас како,кад,гдје и са којом темом да се појавис у јавности...свака реклама (ни)је добра реклама?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бакир

30.10.2017 22:02

О сузи само се нагузи

ОДГОВОРИТЕ