Пјевач и политичар окупио све за сто

У присуству бројних званица из јавног и политичког живота Семберије, али и страначких колега из Србије, Градски одбор Српске напредне странке у Бијељини прославио је своју крсну славу - Свету Петку Параскеву.

Република Српска 26.10.2017 | 21:01
Пјевач и политичар окупио све за сто
Грађани Бијељине препознали су снагу и квалитет кадрова СНС-а који Републику Српску и БиХ могу да поведу путем развоја и просперитета, истакао је потпредсједник СНС-а Републике Српске Цвијетин Никић. Никић, који је и предсједник ГО СНС-а Бијељина, поручује да ова партија има значајне циљеве за наредни период.



“На предстојећим изборима очекујемо значајне резултате, поштујући власт и у Бањалуци и у Сарајеву. Српска напредна странка жели да са истомишљеницима из осталих партија оствари значајне резултате”, рекао је Никић новинарима и нагласио:

“Ако СНС не може да смијени постојећу власт, онда ће их промијенити значајним учешћем, прије свега у законодавној власти на нивоу Републике Српске као и БиХ.”

Српска напредна странка у Србији, предвођена предсједником Александром Вучићем, примјер је како треба водити и развијати земљу, поручиле су партијске колеге.

“Одувијек је било у традицији нашег народа да породица поштује своје чланове. Нормално је да ћемо помоћи нашој браћи у Републици Српској, они то са правом од нас очекују”, рекао је проф. Др Љубиша Стојмировић.

“Надам се да ће бити ефеката и резултата у наредном периоду, прије свега да СНС у Бијељини буде дио власти или да буде носилац власти у Републици Српској, рекао је Никола Васић, помоћник предсједника општине Шид и дугогодишњи члан СНС-а.

Србија постаје лидер у региону, која политичком стабилношћу и марљивим радом постаје привлачно подручје за велики број инвеститора широм свијета. Тако и СНС у Републици Српској вођен политиком свог лидера настоји да окупи што више младих, стручних кадрова који ће Републику Српску водити у бољу будућност, поручено је из ове политичке партије.

Након прославе крсне славе, у просторијама странке организована је и вечера у бијељинском ресторану “Семберски салаш”. Оно што је овај скуп учинило занимљивим јесте и присуство представника свих политичких странака у Бијељини.

Занимљиво је и то што се тренд “политичара пјевача” наставља, што је виђено и вечерас. Потпредсједник СНС-а Републике Српске Цвијетин Никић латио се микрофона и отпјевао пјесму “Сремачке чезе”.



Не смије се заборавити да је Никић родоначелник пјевања у политици, јер је у протеклих 15 година снимио неколико ЦД-ова за издавачку кућу “Гранд” и био веома присутан на музичкој сцени
Својевремено је задавао невоље Драгану Калинићу, враћао га са пола пута, а овај је често знао рећи како има муке са пјевачем који га не слуша!? Шта би тек на ово данас,из неке друге визуре,рекао Драган Калинић!?



БН телевизија

Коментари / 18

Оставите коментар
Name

Семберко

26.10.2017 19:13

Као прво Света Петка је сутра а не данас. Није ми јасно шта о и уопште славе. Ово је богохуљење а не Слава. А осим тога поменути пјевач је зрео за пилитички отпад а не за политику. Нафатиро се у вријеме док је био у СДС-у а сад продаје маглу народу. Он и странка коју води биће статистичка грешка на идућим изборима... Само самосталан СДС до побједе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Алан Форд

26.10.2017 19:26

Па славе данас да се накркају прасетине. Сутра би морали рибу да једу. Срамота је што свештеници присуствују овом циркусу. Али какав је патријарх чудило би ме да попови буду бољи.

Name

зелени Билећа

26.10.2017 20:04

Догодине ће мале партије пропасти за сва времена. Не можемо ми зелени сами, ушли смо у 10% локалних парламената, али сумњам да са нашом авангардним програмом, јасном идеологијом, неукаљаном причом и људима можемо сами.Једини ће компензацију добити Михаљица од СДС, и можда зелени кроз споразум о програмској сарадњи.

Name

Младен

26.10.2017 20:42

Браво Алан Форд,управу си. Погузије неће да славе сутра јер се пости а данас хоће да кркају и пију до касно увече.

Name

Оља

26.10.2017 20:53

Право богохуљење. Ја мислим да они и не знају ко је Светитељка. И јос један пјевац хоце да се бори за власт! Ста се то десило овом народу да не мозе да препозна грозоту? Умјесто радних мјеста, пензија, уредјеног сколства, они нуде арлаукање, а народ узива и јос коментарисе како ко од ЊИХ ко је у том арлаукању бољи. Страсно.

Name

Мрки

26.10.2017 19:17

Добро су га науцили музици,слицан кадар

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јулио

26.10.2017 20:01

Какво је то име Цвијетин? Син од неке Цвијете?

Name

Српско Срце

26.10.2017 19:42

Сви ови из СНС-а подржавају Додика гдје год могу, а овдје причају само за народне уши, да жели промјену власти, просто речено лицемјери.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милован

26.10.2017 19:49

Пјевац је луд,али и за*ебан,он је тада био цврст и упоран,Калиниц га се пласио,странку је дрзао цврсто,имао је енергију и никога није сљивио ни 5%!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црнаљевац

26.10.2017 21:22

Пјевач је се накуповао станова по Београду и своје политичарење је добро у уновчио. Ко још не зна Цвијетина Никића. Лопурда не описана.

Name

Зека Зекиц

26.10.2017 21:46

Ма ови људи су невјероватни.Јос мало па це на сваку породицу бити по двоје који су у разлицитим странкама.Образовани паметнији струцни појединци се тразе.Дал зна да пјева то је толико небитно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

27.10.2017 05:28

Јос једна мафија на помолу јадан је овај народ али ето бице папака на продају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мицо

27.10.2017 09:23

Будале нисте Никицу ни до колена.Позз

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кркљанук

27.10.2017 09:25

Странка ова странка она . 30 странки на милион људи од којих пола имају гласачко право.Осниват политичку партију и бити неки пресједник те партије је уносан посао. Након тога постајеш начелник , директор ... а диплома се да и купит. Да би те као партију озбиљно схватили увијек се привуче пар папака који или су доктори или медицинске сестре. Или су возачи амбуласких кола. Кркљанук .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Риба

27.10.2017 09:27

Е да ти се зивот згади од мрсења посне Славе,пјевања политицара,богацења на брзака и понизавањем народног мозга..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Семберац

27.10.2017 10:30

Политицари су и овакви и онакви.У принципу сви су људи али за Цвијетина Никица могу реци да је злато у односу на друге.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маре

27.10.2017 10:42

Бог му дао да буде свестран.Зивио Никицу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боско

27.10.2017 11:10

БРАО МАРЕ ЗА КОМЕНТАР,ЦОВЈЕК ЈЕ ПРВО ИНТЕЛЕКТУАЛАЦ ПА ПЈЕВАЦ И ЈЕДАН ОД НАЈБОЉИ ПОЛИТИЦАРА.ТРИ У ЈЕДАН,СВАКА ЦАСТ.

ОДГОВОРИТЕ