Пауновићу СТОП већ на првом кораку плеј-офа, одлази Швајни?

Чикаго је једно време одлично "гурао" у регуларном делу шампионата, али убрзо су кренули проблеми. . .

Фудбал 26.10.2017 | 19:00
Пауновићу СТОП већ на првом кораку плеј-офа, одлази Швајни?
Екипа Чикаго Фајера, коју са клупе предводи српски тренер Вељко Пауновић, одлично је "ушла" у МЛС сезону, изборила се са проблемима и обезбедила плеј-оф, али је заустављена већ на првом кораку у плеј-офу...

У ноћи између среде и четвртка, Њујорк је без већих проблема славио на гостовању (4:0) и тако се пласирао у четвртфинале плеј-офа где их чека Торонто.

Фајр је био фаворит у овом мечу пошто је "регуларни" део сезоне завршио као трећепласиран, и фалило им је само два бода како би прескочили прву рунду мечева, а српски нападач Немања Николић, који наступа за репрезентацију Мађарске, добитник је признања за најбољег стрелца такмичења са 24 гола.

Но, ни он није могао да помогне Чикагу, па су за госте у убедљивом тријумфу погађали Рајт-Филипс, Клејштан, Рохер и Верон.

Најпознатији играч екипе Бастијан Швајнштајгер помогао је тек у другом полувремену, пошто му је читава сезона била "прошарана" повредама, а највероватније је да ће ово бити и једина његова сезона у Илиноису.

Одиграо је 24 утакмице и постигао три гола, а искрено је у интервјуу за "Еуроспорт" поручио да је потписао једногодшињи уговор "како би видео како му иде", односно да није имао другу опцију, те да је расположен за нове изазове у каријери.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар