Сви воле Карлета: Анчелоти у Кини од 4. новембра!

Шта ће на то рећи Сколари?

Фудбал 26.10.2017 | 14:15
Сви воле Карлета: Анчелоти у Кини од 4. новембра!
Чим је тако велико тренерско име без ангажмана помињаће се сваки пут када неко платежно способан клуб остане без шефа, па смо ове јесени слушали о Карлу Анчелотију као новом тренеру Лестера, Евертона, повратнику у Милан, чак и селектору Хрватске. Али ту није крај, јер кинески медији наводе да је популарни Карлето, троструки првак Европе и то ако изузмемо и ону четврту титулу освојену током играчке каријере, већ виђен на клупи пребогатог Гванџоу Еверграндеа!

Најбогатији клуб Кине тренутно са клупе предводи Луис Фелипе Сколари, који је у три сезоне на Далеком истоку освојио три титуле првака Кине, био је и шампион Азије, има у витрини и неке купове, суперкупове... Али ваљда су се Евергранде и Сколари један другога заситили, а ако већ мењаш такву величину мораш да доведеш још веће име. Част Сколарију, Анчелоти је и за њега професор, посебно кад је клупски фудбал у питању.

Јасно је да би Анчелоти био богато награђен у Евеграндеу, није само јасно да ли се њему иде у Кину. Локални медији уверавају да је све завршено и да ће бити озваничено пошто се 4. новембра заврши сезона у тамошњој Суперлиги.

Ваља подсетити у овој ситуацију, у септембру је Марио Баслер, коментаришући могућност Анчелотијевог доласка у Минхен, ркеао: "Колико сам чуо он је већ потписао за неки кинески клуб, иде тамо на зиму кад им се сезона заврши. Не могу да тврдим 100 одсто, али мој извор каже да је то прилично сигурно. И верујем му. У сваком случају, кружи прича".

Кружи, кружи...

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар