Ђукић: Стрпљења за Партизан!

Тренер Партизана Мирослав Ђукић рекао је да је потребно стрпљење за његов тим, који се труди да игра све боље.

Фудбал 25.10.2017 | 12:00
Ђукић: Стрпљења за Партизан!
Црно-бели су други у Суперлиги са четири бода иза највећег ривала Црвене звезде, док у Лиги Европе имају два бода из три утакмиц са Јанг Бојсом, Динамом из Кијева и албанским Скендербегом.

"Желимо и покушавамо да играмо све боље, али некад то не полази за руком. Тежимо да поправимо игру, али је потребно времена и самопоуздања. Треба имати стрпљења", рекао је Ђукић.

Партизан ће у среду од 15х гостовати Земуну у заосталој утакмици деветог кола Суперлиге Србије.

"Морамо да узмемо три бода јер смо у заостатку за 'вечитим' ривалом. Знамо да неће бити лако, али морамо да идемо на победу. Земун је тврда, тешка екипа, која не прима много голова. Тражиће своју шансу и чека нас тешка утакмица", истакао је тренер српског шампиона.

Партизан ће против Земуна наступити у комбинованом саставу, а тренер је само најавио да ће Сејдуба Сума бити у тиму, који није испунио очекивања од доласка у рекордном трансферу протеклог лета.

"Нема времена ни за какво уигравање, већ само за опоравак и припему. Биће промена у саставу и ротирања због претрпаног календара", додао је Ђукић.

По његовим речима, фудбалери Партизана морају да се навикну на густ распоред.

"Надам се да долази до адаптације на густ распоред. Очекујем да екипа у наредним утакмицама то лакше издржава", рекао је тренер црно-белих.

Дјукић је упитан о ситуацији са селектором репрезентације Србије Славољубом Муслином, који је одвео национални тим на Светско првенство, али поједини медији наводе да ће он упркос томе бити смењен.

"То је Србија, такве ствари се овде дешавају. Муслин је одрадио врхунски посао и заслужује наставак. Али, нисам ја тај који одлучује о тим стварима. Има много нагадјања, треба пустити људе да раде", рекао је Ђукић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар