Ту су и Модрић и Канте: Како су гласали Муслин и Бане?

Муслин и Бане гласали за ЦР, селектор и за Модрића! Капитен Србије Бранислав Ивановић и селектор Славољуб Муслин допринели су својим гласовима да Кристијано Роналдо буде изабран за најбољег на свету у 2017. године.

Фудбал 24.10.2017 | 18:15
Ту су и Модрић и Канте: Како су гласали Муслин и Бане?
Ивановић и Муслин су дали по пет поена Португалцу, а капитен је преостале гласове дао Лионелу Месију /(3) и Нејмару да Силви (1).

С друге стране, селектор Муслин је три бода дао хрватском репрезентативцу Луки Модрићу, Роналдовом саиграчу у Реалу, а један везисти Челсија Нголоу Кантеу.

Слављеник Роналдо је као капитен Португала наравно гласао за своје саиграче из Реала, највише бодова је дао Модрићу, три Серхију Рамосу, а један Марселу.

Меси је пет поена дао Луису Суаресу, три Андресу Инијести, а један Нејмару. Занимљиво је да је селектор Бразила Аденор Леонардо предност дао Роналду испред своје највеће звезде Нејмара.

Свет је изабрао, а српски представници у избору за најбоље на планети били су на победничкој страни. Селектор Орлова Славољуб Муслин и капитен Бранислав Ивановић су, наиме, своје гласове за играча сезоне дали Кристијану Роналду, а за нај тренера прогласилиЗинедина Зидана.

Истина, није ту било ни великих недоумица.

Али било је зато занимљивих избора кад су преостали номиновани у питању, па је тако Муслинза другог најбољег играча у сезони 2016/2017 именовао Хрвата Луку Модрића, док је на треће место ставио Француза Н’Гола Кантеа. Јесте можда мало неуобичајено што ту нема рецимо Лионела Месија, али будимо реални: и Модрић и  Канте иза себе имају сјајне сезоне.

Да не дужимо превише, ево како су гласали српски селектор и капитен.

Славољуб Муслин:
набољи играч: 1. Кристијано Роналдо, 2. Лука Модрић, 3. Н'Голо Канте;
најбољи тренер: 1. Зинедин Зидан, 2. Јоаким Лев, 3. Леонардо Жардим.

Бранислав Ивановић:
најбољи играч: 1. Кристијано Роналдо, 2. Лионел Меси, 3. Нејмар;
најбољи тренер: 1. Зинедин Зидан, 2. Жозе Мурињо, 3. Јоахим Лев.

Извор: моззартспорт/Б92

ФОТО: Стар Спорт

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Миле Пендрек

24.10.2017 17:34

ИБРС ИСУП ЕТ УТИК.

ОДГОВОРИТЕ