Вијест и видео су обишли регион

Специјалиста опште хиругије, примаријус Зоран Комљеновић, постао је, поред представника Струковног синдиката доктора медицине РС Горана Бјековића, „вођа” протеста медицинских радника Опште болнице у Зворнику, који се боре против „нелегалне смене” доскорашњег директора ове установе Милорада Дрљевића.

Република Српска 24.10.2017 | 13:43
Вијест и видео су обишли регион
Човек који годишње обави преко 250 операција, по чему је годинама први у Општој болници у Зворнику, те око 3.000 прегледа сматра да је њихова борба заснована на искреној и спонтаној идеји да се супротставе самовољи и бахатости појединаца који се крију иза својих политичких каријера.
 
Он верује да је то разлог невероватне популарности, или прихваћености код ширег аудиторијума, видео клипа у коме је снимљен како износи своје ставове о смени Дрљевића и „напада” чланове владине комисије која је дошла да уради примопредају.

- Број прегледа и коментари из свих земаља региона говоре да су људи препознали искрену емоцију и спонтаност у нашој жељи да сачувамо своју болницу и зарадимо себи плате. Дакле, ту нема политике јер се ми боримо за своје интересе. За протеклих осам дана имао сам више позива и примио више порука него за последњих десет година. Људи ми нуде подршку, желе да дођу да нас подрже у протестима. И они су свесни да цела ова ситуација личи на једну фарсу, комедију, али која све нас угрожава, јер се ми овде боримо за систем који функционише, а не за појединца који руши систем да би он имао користи. Дакле, ми немамо приватне трафике, апотеке, поликлинике већ само своју болницу где се боримо за своју плату - прича Комљеновић.

Додаје да ова ситуација није директно везана за политику већ за појединца који ставља испред себе своју политичку каријеру како би остварио свој циљ.

- Ја сам у Зворник и дошао 2000. године да радим јер сам се познавао са доктором Лазаром Продановићем, који је тада био директор. Мој учитељ је сада сам кренуо у борбу за урушавање наше болнице јер је отворио своју поликлинику у Братунцу. Сам нам је признао да он стоји иза ове смене као појединац, а не партија, али је он своји политички кредибилитет искористио да обмане председника Републике Српске Милорада Додика и издејствује Дрљевићеву смену. Верујем да је председник Додик већ негативно реаговао према Продановићу јер му у време вруће политичке јесени са опозицијом једна оваква ситуација није потребна. Сви Продановићеви наводи да он не стоји иза смене су пали у воду, а на исти начин се у овој ситуацији обрукало и министарство. Чак су и борачке организације демантовале да стоје иза смене, што је Продановић тврдио. Сада наводи да је његов син власник поликлине у Братунцу, а он је наш радник на специјализацији. Сви ће се питати како је то могуће. Заправо, он потура свог сина у муљ у који све више тоне јер сваки његов аргумент одмах пада у воду. Уосталом, ја мислим да, када би спровели анкету, не би нашли пет људи у РС који виде да је Продановић нешто урадио за 20 година политичке каријере, а ја сам за пет минута на телевизији добио невероватну подршку - наводи Комљеновић.



Истиче да није сигуран да ће остати при захтеву да их прими председник Додик, али ће наставити са даљим протестима.

- Протести се настављају до циља да се повуче одлука о смени директора Дрљевића, а што се тиче одлуке о захтеву да разговарамо са председником РС Милорадом Додиком - видећемо. Доктор Горан Бјековић и ја смо се профилисали као неке вође ових протеста јер смо дали највише изјава медијима, али ми смо један тим. Сви дајемо предлоге и усвајамо одлуке. Каква буде одлука осталих тако ћемо се и понашати и видети хоћемо ли више инсистирати на састанку са председником РС. Ми ћемо наставити да радимо и протестујемо, односно да обављамо радне задатке, али морам да нагласим да је ситуација када директор зове полицију на нас и прети полицијом стресна за рад. Читамо ми и њихове портале и ботове које пуштају, где нас њихови људи нападају, прете - истиче Комљеновић.

Он сматра да је постављање Јована Окуке за директора Опште болнице нелегално те да ће ова одлука довести до запошљавања нових људи, углавном немедицинског кадра и угрозити пословање болнице.

- Комисија је обавила примопредају дужности без присуства директора Милорада Дрљевића. Због тога сматрам да је тај чин нелегалан. Доктор Окука нам је поручио да ће нам све опростити, а ја се питам шта смо то ми урадили да нам опрости. То ми личи на реплику из Ковачевићевог „Балканског шијуна” где каже „Ђура ће ти опростити што те је тукао”. А управо је Јован Окука звао полицију због нас јер смо хтели да разговарамо о својим обавезама са њим, те упућивао претње - прича Комљеновић.

Наводи да се не боји за себе већ за људе који су стали иза њега те да су му они највећа обавеза.

- Мене су сменили и ја сам добио решење на које ћу се, наравно, жалити. Ако је моја глава прва пала, нема везе, али се бојим за људе који су иза мене. Ја бих ионако поднео оставку, што су данас урадили сви начелници оделења, а онда ће новопостављени директор бити у проблему јер нико неће хтети да се прими тих функција - сматра Комљеновић.

Додаје да је и он имао одличну финансијску понуду да пређе у приватну специјалистичку амбуланту у Милићима, где је прешло троје његових колега, када су и почеле оптужбе на Дрљевићев рачун.

- Немам ништа протих приватних клиника јер је здрава конкуренција важна због боље услуге пацијентима, али не на рачун урушавања државних болница. Звао ме је Рајко Дукић, човек са којим сам пријатељ и који је познавао и мог оца. Имао сам невероватну финансијску понуду да пређем у Милиће, али нисам хтео, јер сам се и тада, као и сада, залагао за болницу у Зворнику. Када су отишла два наша хирурга у Милиће, а главни мотив им је био новац, односно дупло већа примања него у државном сектору, међуљудски односи у нашој болници су остали идеални. Тада је дошло до замене теза, уместо да синдикат и борачке категорије нападну те докторе што су отишли искључиво због новца, а нас подрже јер смо остали, они су напали нас и доктора Дрљевића. Одговорно тврдим да никада нису били лошији међуљудски односи као када је Лазар Продановић био директор болнице 2000. године. Тако је било и касније, али у последња три месеца међуљудски односи у зворничкој болници су били на највишем нивоу, од када је радим у овој установи - истакао је Комљеновић.

Закључује да ће „истрајати у својим захтевима јер да нису веровали у њих не би ни кренули у протесте”.



(Блиц)

Коментари / 76

Оставите коментар
Name

Браво краљу

24.10.2017 11:51

Краљу ,царе све похвале за др Комљеновића .Продановић треба да се стиди што су његови ученици бољи људи од њега нису научили оно лоше од њега. Комљен предсједник

ОДГОВОРИТЕ
Name

попадија Радова

24.10.2017 12:25

Подршка мом вољеном доктору.

Name

БАКИ

24.10.2017 12:49

Респект доцо још да има у БЛ таквих као ти да отјерају Стевандића и оне што је он именовао да пусте Џају да ради ко човјек а не ко миш.

Name

ПОДРШКА

24.10.2017 13:04

БУДИТЕ КАТАЛИЗАТОР ПРОМЈЕНА ВЕЛИКИХ ПРОМЈЕНА

Name

Ко је иза?

24.10.2017 13:04

И ЈА БИХ ПОДРЗАО ОВУ БОРБУ ДА НЕ ЗНАМ ДА ИЗА СВЕГА СТОЈИ ОГАВНИ ИСКЉУЦИВО ПОЛИТИЦКИ МОТИВ И ИДЕЈА ЗОРАНА СТЕВАНОВИЦА ДЕБЕЛОГ

Name

ХОС

24.10.2017 13:57

Ста браво краљу,гдје сте ви градјани да одрзите протесте подрске,овако усамљени су губитници,немате ви револуционарни дух ал у србовању сте сампиони.

Name

Да да...

24.10.2017 14:39

Е мој докторе,какве ти небулозе прицас,Додик обманут и дезунфирмисан и да се вец наљутио на Продановица,јесте,исто као на Ранка Скрбица,потпунонисто.Пријатељу и колега риба смрди од главе а не од репа.Вјерујте убста хоцете ал ето прије схватите,тј.сами себи признате ли је кривац завстање у здравству и стање у дрзави бице вам лаксе.Сретно вам самозаглупљивање.

Name

И онда цудно

24.10.2017 15:03

И онда чудно сто народ иде код травара,видовњака и осталих,па ста ви тражите,тразите помоћ од некога коње директно крив за све ти гдје сте сада.Одмах да се јавите Милану Тароту,он вас једини мозе спојити са предсједником Додиком,па да га изненадите онако не информисаног и дезирформисаног!

Name

ЕБО ВАС СНСД , ОН ВАС ЈЕ И ДОВЕО

24.10.2017 15:08

видим овдје неко тражи подршку за докторе , наравно да би је имали од грађана у ЗВ , али сами су себе дерогирали изјавом да су чланови СНСД и то је довољно да су се великом броју људи згадили , само да се зна колико грађана у ЗВ ВОЛИ СНСД и ДЕБЕЛОГ . Треба да ДЕБЕЛИ организује куповину подршке као што купују и изборе . Хајде ДЕБЕЛИ уцјењуј раднике општине и јавних предузећа , натјерај полтроне и плати Бошњацима за подршку , то радиш годинама .

Name

Колега

24.10.2017 15:40

Морате бити свјесни да су оци и уси народа РС-а упрте у вас,ви сте највећи интелектуални слој друштва,јос једна грешка као сто Је урадио Сњегота,предао се без борбе,а исправан и цист,овај народ постаје овца,морате тога бити свјесни,нема ово везе са политиком ал има са чашћу и праведношћу,бас свим оним сто мислимо пренијети нашој дјеци за убудуцност.-Поздрав и сретно.Много људи це доћи на вас позив за протест.-ПС/не надајте се помоћи од неког ко вам је директно укључен у пропаст.

Name

ПСП

25.10.2017 07:07

За надати се да је ово увод у процисцавање свијести свих интелектуалаца (љекара, професора, инзењера) који су до сада слијепо и одано подрзавали и слиједили политику Домановицевог водје, који се одазива на Милорад Додик. Цовјек, доказани клептоман и сизофреник, који се енормно обогатио управо обманувси народ у цјелини нудеци му, с времена на вријеме, мрвице од тог великог колаца. Медјутим, никад није касно, и ја овим људима дајем безрезервну подрску и радо цу се одазвати њиговом позиву на протест сирих размјера. Сад су вјероватно на Комљеновица кренули притисци и поткупљивања, али њему нема назад. Куцнуо је последњи цас за обрацун са хоботницом са безброј глава. Само напријед и храбро. А за Продановица се зна да је обицна људска гњида. Довољно га је погледати

Name

Дјиха, дјиха цетир' ноге

25.10.2017 07:21

Најгоре за њих це бити ако остану - остану - на пола пута. Изгубице кредибилитет и показати да су у медјувремену "смирени", цитај : поткупљени...

Name

Прица

25.10.2017 14:12

Требате о својој искреној борби против зла обавијестити свијет,свјетску здравствену организацију и све факторе

Name

илија чворовић

24.10.2017 11:52

Сви у напад доста је бахатости и стојања иза интереса једног човека ЖИВЈЕЛА СЛОБОДНА РЕПУБЛИКА СРПСКА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нек зову

24.10.2017 15:42

Само нека зову ,народ чека,ово је борба за част и понос,Ал све док они интелектуалци буду чекали да их прими лактаски баја ниста од подршке.

Name

Полтрон

25.10.2017 17:56

Нека Комљеновић поцјепа чланску књижицу СНСДа када је тако доследан !!!

Name

Пешо

24.10.2017 11:55

Хебо вас Милорад Додик, он стоји иза те лакрдије. Ако мислите да че те нешто постићи ако попијете које пиво са својим диктатором, онда се грдно варате.Само че вас још више понизити, јер њему су прави интелектуалци трн у оку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Песи

24.10.2017 15:26

Лупас глупости,,,све сто висе глупаци покусавају да дискредирују Додика..то му популарност веца...јебала вас васа тактика..зато и јесте тако просли на локалним изборима

Name

ре ре

25.10.2017 08:18

Драго ми је да се Додикови полтрони нађу увријеђени . Пошто видим из приложеног да си запјенио, неби било лоше да се јавиш ветеринару..

Name

Анонимус

24.10.2017 11:57

Кад треба да се гласа, сви у Зв опстини једногласно за СНСД...Рекао сам вам да це вам тај исти СНСД и овај дебељко у опстини доци главе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вирус

24.10.2017 12:37

Дебели не смије ни да се јави !!! А ни од опозиције из града ниста да се цује ... То су све политицки дилетанти !!!

Name

није тако

24.10.2017 13:05

у зв за снсд гласају сви они који су уцјењени као и на нивоу републике , а то се зна ко су , затим сви запослени у предузећима чији је власник ДЕБЕЛИ , а њих је једно 15 предузећа , затим талђжоје које падају заједно са њим и на крају муслимани му сви редом продају гласове по 20-30 км . То знају и птице по зворнику тако да они остали немају шансе и не излазе на изборе , све у нади да ће закон почети да влада , али изгледа цркни магарће док трава порасте .

Name

Пензионер

24.10.2017 11:58

НЕКА ГОСПОДИН ПРОДАНОВИЦ ОБЈАС НИ ОТКУ ЊЕГОВОМ СИНУ 500 ХИЉАДА МАРАКА ДА ОТВОРИ 8ПОЛУКЛИНИКУ У БРАТУНЦУ СРАМ ГА БИЛО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Скоцо

24.10.2017 12:46

Толико породица Др Дрљевица има само у аутомобилима. Милиони у некретнинама. Размисљам наглас.

Name

ре

24.10.2017 17:53

А када наси доктори оду на рад у нпр. Њемацку,и тамо се гурају да изаберу ко це бити главни у болници ? Нема сансе.Не смију да писну.И тако је свугдје у свијету гдје има реда.Ми смо распустена банда.

Name

за Ре

25.10.2017 07:56

Па кад оду у Њемачку и не морају да се гурају, тамо својим заслугам и преданим радом напредују без проблема, за разлику од овдје гдје страначки интереси, а у овом случају појединаца из странке, преовлађују. А како су почели да их малтретирају лијечићемо се пијавицама и чуваркућом.

Name

боки

24.10.2017 12:02

Како се изјаснисе,они само Баји вјерују?! Крива процјена! Онда,не вјерујем ни њма! Цуууј,Додика криво информису...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Па

24.10.2017 12:07

Све је ово курва политика. Изгледа да су ово сви додиковци па сад пукла тиква између њих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Урос

24.10.2017 12:08

То краљу. Др. Комљеновица за Предсједника РС а прије тога научи Окуку полтрона шта је част, образ и храброст. Доле црвени и наранџасти!

ОДГОВОРИТЕ
Name

правда

24.10.2017 15:24

Дрљевић је био највећи полтрон,само су му ципеле вириле из Лазиног дупета,па шта мислите како и ко га је поставио за директора и омогућио да "мало заради".Ако он остане плату нећете ни имати,јер је он није ни обезбеђивао,већ Лазо.који је мало битнији од овога.Не би се нико ни бунио да није постављен Окука,да је било ко други,нико не би ни реаговао.Ово је борба против Окуке,а не за Дрљевића.

Name

херцеговац

24.10.2017 12:13

Надајмо се да доктор није усамљен да ће многи интелектулци почети да се боре за правду и истину.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боб

24.10.2017 14:45

Каква њихова правда и истина док гласају за СНСД, глумци и фолиранти

Name

Цар,

24.10.2017 15:01

ово да цовек не поверује,Докторе не попустај бандитима санас сам сватио да је миле мој председник :светски криминалац

Name

Колико Разумем,

24.10.2017 15:28

Милетова владавина се у Зворнику заврсава ,ја то апсолутно подрзавам" доста је његовога јахања ( миле Одлази ,Одлази :зло и цемер си ,цела пококења си уназадијо "да би ти турки завидили : знас ста је "када ти цујем име ,Смуци мисе ;иди моллмо те :стварно достаје 'не издрзимо висе .

Name

Бмx

24.10.2017 12:15

РЕСПЕЦТ. Сви у Зворник ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бојана

24.10.2017 12:16

Свака част докторе, имате велику подршку,идите до краја и нека правда побиједи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црни Груја

24.10.2017 12:21

Докторе кад поцепаш или запалиш чланску карту Додикове црвене секте, так тада ћу поверовати у ваше искрене намере. Док то не урадиш, ништа вам не верујем. Додик је у Зворнику добио највежу подршку на последњим изборима. И ви сте један од његових гласача. Према томе што сте тражили , то сте и добили. Жалосно је да нисте извукли поуку из претходних година Додикове тираније. Са њиме ко тикве сади, заврши на гробљу или у бољем случају на политичком сметлишту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

грађанин

24.10.2017 12:42

Све похвале за др. Комљеновића, 'што би се у народу рекло, алал ти вера јуначе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

24.10.2017 20:27

Такви су сви Комљеновици били они у Зворнику , Бањалуци....и тд.сви су добри људи и раде свој посао .

Name

Лајкови

24.10.2017 12:44

Тако је Комљене. Ти, Маца Дискреција и Гастоз имате највисе лајкова.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ништа

24.10.2017 13:11

Ниси ти никакав грађанин, ти си мафијаш, кад дајеш подршку, мафијашу и дезертеру, а овом наркоману, одведи маму , жену или кћерку или кога већ имаш, па да видим после тога хоћеш ли му дати подршку

Name

револуционар

24.10.2017 12:48

Постовање за др.Комљеновица! Вива ла цхе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Идемо сви

24.10.2017 12:49

Сви на протесте,само треба заказати место и време. ПАДА ВЛАДА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сикс

24.10.2017 12:52

Доктори и други интелектуалци да поведу борбу против бахатости и самовоље у друству. Земље балкана немају демккратију, у парламентима се дизу руке по команди, а не по ставу. Један- два цовјека воде дрзаву, академици, интелектуалци су на маргинама, понеки је као икебана ту негдје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Николина

24.10.2017 13:20

И птице на грани знају ко је и ста је Лазар Продановиц, а и презиме га карактерисе,тај би продао и унистио породицу ради свог дзепа, а да то не уради са болницом. Надам се да цете укљуцити мозак и вец једном сконтати ста резим ради од нас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боле

24.10.2017 13:22

Да се разумијемо нисам присталица СНСД и јавно то говорим. Као неко ко је уз опозицију осудјујем смјену директора само да би Продановиц имао висе за себе. Ето вам вас СНСД, ваљда сад знате с ким имате посла.

ОДГОВОРИТЕ
Name

слобо

24.10.2017 13:40

Влада поставила Дрљевица и она га смјенила, цему толика медијска пазња. Дрљевић био успјесан то је тацно а мозда нови буде успјеснији. Висе медијске пазње лосем раду и злоупотребама у бањи Дворови цији радници остају на улици. У објективном информисању нема подобни, одани , послусни и омиљени вец само истина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

неко

24.10.2017 13:42

Велико поштовање за Господина и сво особље који траже своја минимална права !

ОДГОВОРИТЕ
Name

јадо

24.10.2017 13:44

јадна је та болница гдје се боре за таквог директора и замјеника.Нико толико није упропастио болницу у Зворнику као овајнсада.менаџмент.А нико да одговори и наброји др који су само напустили болницу Зв и отишли у БН.Нарвно нико из Бн није дошао у Зворник то је само један примјер бит це их још а ови што подржавају др нека себраспутају и одговоре ми на ово питање.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бансхее

24.10.2017 13:48

Ово је права авангарда! Овакви требају за протесте и борбу за правду. Са оваквима власт не мозе као са зељезницарима и другим обесправљенима!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Идемоо

24.10.2017 14:04

Ајмо народе сви у своје дзипове и правац Бањалука бранимо сиротињу Дрљу и Комљена. Пола краде пола Риђану свом даје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дезертер

24.10.2017 14:07

Ја само знам ко је у рату спасавао рањене и болесне а ко је побјегао у Србију. То ми је довољно. Најбољи су гинули да би лопови директоровали. Надрљо си Дрљевицу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

господе спаси га

24.10.2017 15:30

свака друга рец дезертер, радивоје новаковицу ти си стварно за хоспитализацију... бави се мало својом породицом уместо порталима несрецо

Name

Босиљка

24.10.2017 18:01

Тако је. Доктор Окука је ЉУДИНА !

Name

БОБА

24.10.2017 14:18

БРАВО ДОКТОРИ КОЈИ НЕ ПОДРЖАВАЈУ ОВУ ВЛАСТ ОВА ВЛАСТ ЈЕ ОБЕЗВРИЈЕДНИЛА СУДИЈЕ ДОКТОРЕ КОЈИ СУ ЗБОГ ЊИХ ИЗГУБИЛИ АУТОРИТЕТ. ДОКТОРИ И СУДИЈЕ СУ УВИЈЕК БИЛИ ИЗНАД СВИХ А САДА НИКО ИХ НЕ ФЕРМА КАО ДА СУ КУПИЛИ ДИПЛОМУ НА НЕКОМ ОД ПРИВАТНИХ ФАКУЛТЕТА ТО СТЕ ВИ ДОЗВОЛИЛИ ПОЛИТИКА ЈЕ КУРВА ШТО РЕКЛА СТАРА ИЗРЕКА СВЕ ВАМ ЈЕ ТОМ ИЗРЕКОМ РЕЧЕНО ВИ ЈЕДИНО МОЖЕТЕ СПАСИТИ ОВУ СУНОВРАТ. ПРЕДСЈЕДНИК ЈЕ И ТЕ КАКО УПОЗНАТ СА ДЕШАВАЊИМА ОД ЊЕГА ТО КРЕЋЕ.ДАО ЈЕ СЕБИ ЗА ПРАВО ДА СЕ ПРОМОВИШЕ ПО СРБИЈИ ДА ЈЕ ОН ГЛАВНА ФАЦА У РС ПАМЕТ ЋЕ ПОБЈЕДИТИ САМО ЛАГАНО НЕ ОДУСТАЈТЕ ВЕЛИКА ПОДРШКА,

ОДГОВОРИТЕ
Name

додиковац

24.10.2017 15:03

Драгидоктори иостали нема попхстања без зртав бо којеврзте Власт трази крв цију било

ОДГОВОРИТЕ
Name

Њемацка

24.10.2017 15:23

СВАКА ЦАСТ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радован

24.10.2017 15:45

Њихов позив да им се градјани предрузе а који нема довољно говори о њиховом раду а и сами лекари уместо да помогну пацијентима ови штрајкују баве се политиком и нерадом све то послати куци и довести лекаре а не штрајкаце

ОДГОВОРИТЕ
Name

сиви соко

24.10.2017 15:46

ДОДИКА ПОЗИВАТИ КАО ОН НЕЗНА НИСТА,СТА ЈЕ ВАМА ДОКТОРИ ,ТО ЈЕ ЊЕГОВО МАСЛО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

М. Н.

24.10.2017 15:53

На залост , овде је на сцени цисти докторски примитивизам. То сто је неко љекар, не знаци фа је добар менадзер. Од 28 дрзава ЕУ самио у Хрватској министар здравља је љекар. А у РС од 83 посланика 22 су љекари. Зато нам је здравство тако. Некад је љекарима било понизење да се баве политком.

ОДГОВОРИТЕ
Name

перо

24.10.2017 15:57

Свака цаст за доктора КОМЉЕНОВИЦА,тако се бори за струку и науку.Доста бахатости од стране администрације,односно идиота из министарства који додју као лесинари по налогу министра који је обицни кретен цим га видис.Не мозе за све бити крив Додик,људи о цему ви прицате,све се пакује сто не ваља њему,па ста ради министар ретардирани не мозе све он контролисати,сто це толики систем људи.Наравно кад идиоти направе циркус онда је то теско поправити и мора се дати изјава да се одлуке министра подрзавају.Лицно мислим да це ово ици у корист ове екипе и др.Комљењовица.А и овај нови директор Окука како га није срамота преузет функцију у оваквој ситуацији кад су сви против њега,Гдје је његова етика,цовјек је болестан изгледа за позицијом.Како мозе прихватити несто а нико га не подрзава нити хоце,знаци да је ретардиран и болестан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Теслицанин

24.10.2017 16:12

Примариусе мој науци се прво доброг понасања!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

проф социологије

24.10.2017 16:13

Бице вама каои зелезницарима Влада неце попустити без зртава а тоје властима потребно пратите народе и види зта власт зели само скобтрсзи

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тоти

24.10.2017 17:03

Свака цаст за овог хирурга Богданиц је коњ дебело прасенце па у дому здравља Мркоњиц Град му ради љекар лудак др породицне медицине лезо на психијатрији правосназно осудјиван ето ти слике здравства фуј.

ОДГОВОРИТЕ
Name

одговор

26.10.2017 07:59

ГДЈЕ САД СИНДИКАТ У ЗДРАВСТВУ И ШИРЕ, ДА ПОДРЖИ ОВЕ ХРАБРЕ ОБРАЗОВАНЕ ЉУДЕ ИЛИ СМО ОПЕТ КУКАВИЦЕ ПА НЕСМИЈЕМО.

Name

Небојша

24.10.2017 17:18

Српска куце до куце.Ми смо бољи дио БиХ. На љекаре слати милицију само зато сто недозвољавају да се од здравства створи спрдња, јесте злоцин над злоцином. Подсјецам, у Зворнику кад је изврсен терористицки напад, први који су се насли да спасе зивоте повриједјених полицајаца,били су ови људи-љекари. Данас тим истим љекарима се на овакав нацин изразава "ВЕЛИКИ РЕСПЕКТ". Страва и узас!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре перо

24.10.2017 17:29

ти изгледа нису макао из тог свог Зворника Провозај се мало до Бн .Тз,БЛ па види као бар изгледају болнички објекти и капацитети а о опреми и кадру нећу ни да спомињем Толико је уназадена Болница Зворник за вријеме овог Менаџмента а ви их још подржавате.Интетесантно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Роса

24.10.2017 19:49

А јесте Бн.супер опремљена..собе са 6 кревета без Толета...А у тоалету у ходнику нема сапуна..тоалет папира...и наравно и добрих и струцних доктора такодје фали...и тако много тога....то сто је ново урадјено је само "дрзи воду, док мајстори оду "...

Name

Нада

24.10.2017 17:30

Кад мало размислим мозда је боље да др.Окука буде директор да се макне из хирурске сале јер то није добро за пацијенте.толико о његовој способмости хирурга.

ОДГОВОРИТЕ
Name

др Бијељина

24.10.2017 17:32

замолили бих ново руководство ЈЗУ Зворник да више не шаљу пацијенте за неке рутинске ствари па чак и прегледе код нас.Осебно након 15 х и у вријеме викенда и празника.Хвала.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Деедее

24.10.2017 19:08

Замолили бисмо. Ако сте вец лекар,поведите рацуна о правопису. Бих је само у 1.лицу једнине

Name

Линуx

24.10.2017 18:31

Све је то у реду, др Комљеновићу, да се ниси открио својим простачким рјечником и изјавом да су сви начелници чланови и симпатизери СНСД. Тиме си разоткрио бар двије ствари: 1. да се иза доктора који масовно бјеже у политику јер је то уносније чак и од љекарског позива често крију и необразовани и примитивни људи 2. да се не може постати ни начелник одјељења ако ниси члан владајуће СТРАНКЕ. Све то показује да у РС није битна моралност и стручност да би човјек професионално напредовао него само припадност владајућој СТРАНЦИ у датом тренутку. Зато је једини излаз из ове ситуације РЕВОЛУЦИЈА јер се капиталистички систем кпји су увеле националне странке показао пуно горим од социјалистичког самоуправљања у којем је на првом мјесту био ЧОВЈЕК.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Роса Деутер

24.10.2017 18:32

Респект др. Зоране.... Дивим се васој одлуци и зелим вам да успијете и да има јос таквих као ви...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Спрема се

24.10.2017 18:59

кривична пријава за бившег директора. Долази прикупљени 1/1. Како ће ово др испасти смијешни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Колега

25.10.2017 06:41

Након толико година рада са оваквим људима, не конкретно господом, могу само да Казем: сви сте ви исти. Ви само припадате другом клану. Какво зарадјивање плата? Ко зиви од плате ко уради "висе од 250 операција годисње". Дакле, ово сто ви тако лијепо прицате јесте фина идеја али се бојим да је само "фол". Потразимо и логику. Засто се бојите конкуренције и других болница. Сва модерна медицина на западу је опсте трзисте. Пацијент дие гдје су бољи услови и бољи љекари. Дакле, вама свеједно ако он оде у Братунац, хипотетицки, ви цете имати онда нпр 200 операција годисње али исту плату (јер не радите по уцинку) а мање компликација, оптерецења итд.. Дакле, господо драга, постоји око вас јос мислецих људи. Истрајте у борби ако мислите да вас цека несто боље. Ја мислим да вас цека исто!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дон Кихот

25.10.2017 08:40

Само папак Стевандић то може ријешит...он је "нај паметнији " доктор, а још папак....

ОДГОВОРИТЕ