Лоше вијести за Бајерн!

Баварци наредних три недеље неће моћи да рачунају на капитена!

Фудбал 25.10.2017 | 12:45
Лоше вијести за Бајерн!
Бајерн ће неколико наредних важних мечева морати да одигра без помоћи капитена Томаса Милера.

Он је на дуелу против Хамбурга, који су Баварци добили протеклог викенда на гостовању 1:0, замењен после свега 10 минута проведених на терену

Ишао је у игру на почетку другог полувремена, али је већ у 55. минуту замењен због повреде. Установљено је да је приликом асистенције код гола Корентину Толису зарадио повреду бутног мишића, због које ће морати на паузу.

Милер је саопштио да Тwиттеру да ће неко време бити ван терена, док је Бајерн прецизирао да је то три недеље.

Милер ће пропустити утакмице против Лајпцига у Купу Немачке и Бундеслиги, у среду и суботу, као и гостовање Селтику у Лиги шампиона следећег уторка. Такође, он неће бити спреман да помогне саиграчима на дерби мечу домаћег шампионата против Борусије Дортмунд, који је заказан за 4. новембар. Бајерн и Борусија тренутно се налазе на врху табеле Бундеслиге са идентичним скором од 20 бодова после девет одиграних утакмица.

Први наредни меч против Лајпцига у Купу Немачке највероватније ће пропустити и Матс Хумелс који је искренуо зглоб током викенда, а добра вест за Јупа Хајнкеса је то што се Ћави Мартинез, који је пропустио два последња меча због проблема са раменом, опоравио и вратио тренинзима највероватније ће конкурисати за састав у среду.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар