Клоп избацио Ловрена у 31', он избрисао Ливерпул!

Хрватски репрезентативац Дејан Ловрен био је у центру пажње протеклог викенда јер га је Јиген Клоп заменио после само пола сата игре.

Фудбал 24.10.2017 | 21:00
Клоп избацио Ловрена у 31', он избрисао Ливерпул!
Ловрен је за мање од 15 минута скривио два гола која су помогла Тотенхему да прегази његов клуб са 4:1 у дербију осмог кола.

Ловрен је прво лоше проценио лет лопте после центаршута Трипијеа, након чега је Хари Кејн погодио у четвртом минуту, да би у 12. промашио лопту на центру пошто ју је руком избацио голман Тотенхема Иго Лорис, Кејн ју је покупио и прошао по крилу, а онда сервирао Сону за 2:0.

Уследила је салва увреда за хрватског штопера на друштвеним мрежама али и од ТВ коментатора који су се чудили како тако лош играч склон киксевима наступа за један од највећих клубова света и зарађује 100.000 фунти недељно.

Клоп је после утакмице истакао да је екипа играла очајно у одбрани, а некадашњи голман Манчестер јунајтеда Петер Шмајхел сматра да је Немца "убио свог играча", те да би он требало да преузме одгворност јер је Ливерпул играо лоше у дефанзиви и после Ловреновог изласка из игре.

У међувремену, хрватски репрезентативац је избрисао Ливерпул као клуб за који игра са свог профила на Инстаграму, као и своју слику са "аватара".

Ловрен је направио четири грешке у одбрани од почетка прошле сезоне, највише од свих играча Ливерпула.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар