Мистер Бин са "Енфилда" - Дејан Ловрен!

Увреде на рачун хрватског фудбалера стижу са свих страна. Навијачи Ливерпула, после пораза од Тотенхема, сматрају га најгорим штопером у историји клуба.

Фудбал 23.10.2017 | 20:00
Мистер Бин са "Енфилда" - Дејан Ловрен!
Ливерпул је изгубио од Тотенхема (1:4), а Дејан Ловрен одиграо је још једну катастрофалну утакмицу за "редсе". Тренер Јирген Клоп заменио га је већ у 31. минуту, пошто је претходно Хрват кикснуо код прва два поготка "певаца".

Ловрен је већ годинама мета навијача Ливерпула и главни кривац за многе поразе. После недељне утакмице изложен је рафалима на друштвеним мрежама са свих страна.

Сурови коментари навијача одјекују Острвом...

"Ако се борите за живот, само упамтите да је Дејан Ловрен професионални фудбалер, који прима 100.000 фунти недељно. Све је могуће", написао је присталица Ливерпула на свом Фацебоок профилу и све илустровао сликом штопера.

Огорчени навијачи скрећу пажњу на податак да ниједан играч Ливерпула није направио више дефанзивних грешака од почетка сезоне. Због тога су управи славног клуба поручили: Хитно са Ловреном на Хитро (лондонски аеродром) и првим авионом послати га у Загреб, економском класом".

Навијач Калед Абдуло закључује и нада се.

''Ментално је слаб, уствари слаб је у сваком погледу. Гледали смо најгорих пола сата Ловрена у каријери, надам се да више неће носити дрес Ливерпула".

Навијачи сугеришу да Ловрен негативно утиче на остатак екипе, да је деморалише почетничким грешкама и питају се, шта Ловрену пролази кроз главу за време утакмице, ако уопште нешто пролази.

"Да ли је Ловрен најгори штопер у историји Ливерпула. Горег се не могу сетити у последњих 30 година", написао је на Тwиттеру Нил Харис.

Поједине присталице клуба са "Енфилда" подсећају да је Ловрен најскупљи штопер у историји клуба. А неки га успоређују са ликом Роана Еткинсона из популарне британске серије:

"Ловрен је Мистер Бин"!

Можда је најбоље игру Хрвата описао тренер Ливерпула после пораза од Тотенхема.

"Да сам код прва два гола чувао Харија Кејна, успео бих. Ловрен није и зато је замењен", рекао је Јирген Клоп.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар