Џумхур: Била је ово фантастична седмица!

"Освојио сам другу АТП титулу у каријери. Обје у Русији. Била је ово одлична седмица и крај године. Трудићу се да у будућности будем још бољи, казао је Џумхур након преузимања трофеја у Москви.

Тенис 23.10.2017 | 12:15
Џумхур: Била је ово фантастична седмица!
Дамир Џухур је у првој изјави након освајања АТП турнира у Москви истакао да је ово био фантастична седмица за њега.

“Освојио сам другу АТП титулу у каријери. Обје у Русији. Била је ово одлична седмица и крај године. Трудићу се да у будућности будем још бољи“, казао је Џумхур након преузимања трофеја  Купа Кремља у Москви.

Он је у финалу, резултатом 2:1 у сетовима, савладао Литванца Ричардаса Беранкиса и дошао до друге АТП титуле у каријери. Прву је освојио прије двије седмице у Санкт Петербургу.



Џумхур поражен у финалу парова! Мирњи и Освалд освојили су АТП турнир у Москви у конкуренцији парова, међутим треба нагласити да је босанско-хрватски пар Џумхур-Санчић на терен изашао под ријетко виђеним околностима.

Мирњи и Освалд славили су побједу резултатом 2:0 у сетовима (6:3 и 7:5).

Наиме, Џухур је непосредно пред финале дублова одиграо финале и освојио Кремлин куп у конкуренцији сингла.

Побједа, резултатом 2:1 у сетовима, у узбудљивом мечу против Литванца, Ричардаса Беранкиса донијела је Џумхуру другу АТП титулу у каријери. Но, након меча услиједила је церемонија додјеле пехара, а Џумхур је и након тога остао на терену да одигра финале у конкуренцији парова.

У таквим околностима били су видљиви трагови умора код популарног Џумија. Ипак, била је то одлична седмица за Џумхура који ће већ сутра направити скок са 38. на 31. мјесто на АТП ранг листи.

Извор: мондо.ба/Анадолија

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Милош

23.10.2017 10:53

Браво Дамире, надам се да че многа дјеца почети тренирати тенис и кренути твојим стопама. Пуно здравља и успјеха на следечим турнирима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

добар тенисер

23.10.2017 11:42

Добар је тенисер, али шупак. Само ће папак водати са собом ону камењарку. Лично нисам за мјешање врста, неко рече да је српкиња, волио бих да није, него да је Алијина унука.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирза

23.10.2017 18:47

Ти си прави сељак!!!!! Јебес вјеру.......битно је да се људи слазу и воле......док буд таки будала ко ти никад неце бити мира....