Нејмар се опет свађа по Паризу!

Опет "кува" у Паризу, нова свађа Нејмара! Бразилски нападач се за непуна три месеца у Паризу посвађао са, до тада, најбољим голгетером тима, а онда и са тренером. . .

Фудбал 22.10.2017 | 18:45
Нејмар се опет свађа по Паризу!
Статистички и фудбалски гледано Нејмар се савршено уклопио у Паризу - постигао је девет голова и забележио осам асистенција у десет наступа, али није све тако бајно.

Да би Бразилац "блистао" у новом клубу потребно је и да се повеже са саиграчима, на и ван терена, а чини се да му то за сада не иде од руке. Након свађе са Единсоном Каванијем око извођења пенала, када је и власник клуба морао да реагује, Нејмар је ушао у проблем и са тренером Емеријем током тренинга.

Француски лист "Л'Екип" јавља да су се тренер и играч посвађали због одлуке Емерија да играчи који су играли против Андерлехта у среду, међу њима је и Нејмар, заврше раније тренинг.

То се није допало Нејмару који је желео да тренира још, док је шпански стручњак вероватно инсистирао на "штедњи енергије" пред дуел у Лиги 1 против Марсеја на "Велодрому".

Претходно је Емери прокоментарисао период адаптације Нејмара у Паризу и поновио да му је још потребно времена за тако нешто: "Адаптација је немогућа за недељу, две, три или неколико месеци. Потребно му је још времена. Нејмар мора да се адаптира на Париз, саиграче и наше идеје о игри. И његови саиграчи морају да се адаптирају њему...".

Поједини француски медији преносе ову изјаву уз коментар да се Нејмару није допало шта је Емери рекао о њему, те да је то био у ствари "окидач свађе", а не тренинг.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар