СНС прославила девети рођендан

Поштујте прошлост, али тражите будућност, будите достојни онога што смо урадили у последњих девет година и нико вас у скорој будућности неће победити, поручио је вечерас председник СНС Александар Вучић на обележавању девете годишњице странке, под ведрим небом, на стадиону Ташмајдан.

Србија 21.10.2017 | 20:45
СНС прославила девети рођендан
- Србија је данас земља на европском путу. Србија има своје име и презиме, има своје ја, Србија сме и да загрми и када тихо говори, Србија се данас чује онако како се није чула у последњих 20 или 30 година - рекао је Вучић пред препуним ташмајданским стадионом, "подвлачећи црту" и учинак странке од њеног оснивања.

- Чувајте драги моји напредњаци и брините о будућности Србије, чувајте мир и стабинлост, чувајте оно што вам у овом тренутку не изгледа најпрече, а то је прилика да са свима у комшилуку разговарамо, а не да се сукобљавамо - рекао је.

- Будите достојни свега онога што сте урадили претходних девет година, у тешком времену, верујте, радите, мењајте се, учите, будите бољи сваког дана. Сањајте своје снове о јакој и успешној Србији и радите још више да их остварите - рекао је лидер напредњака.

- Поштује прошлост, али тражите будућност и нико вас, сигруно, ускоро у Србији неће победити - поручио је он и истакао да је странка, на девету годишњицу постојања, јача и да је досегла историјски максимум у истраживању јавног мњења, који је било која странка имала од уводјења вишестраначког система у Србији, поручивши да треба чланови да раде напорно и даље за добробит земље.

Рекао је да не преноси резултате истраживања јавног мњења да би се чланови улењили, већ да се даље боре за нашу земљу још снажније, јаче, брже и боље, него што су чинили до сада.

- Победите убедљиво у Београду, баш зато што мисле да су већ победили -поручио је председник СНС Александар Вуцић напредњацима и истакао да се победјује радом и резултатима, а не лажима, крађом и дуговима.

Лидер СНС је на обележавању девете годишњице странке навео и да је он отворио више фабрика, него што су неки његови политички противници уопште отишли на посао, "а да не говорим о километрима пута, пруга..."

Он је рекао да такве не треба мрзети, али им треба одговорити радом, и поручио напредњацима да буду неустрашиви, да немају разлога да се плаше јер имају резултате и раде боље и више него сто су они у стању.

- Србија је боља данас, Београд је бољи него што је био и сваки град у Србији је бољи него што је био пре пет година - рекао је Вучић.

- Немојте да се плашите њихове агресије у Београду, оних који воле да спавају и ништа не раде - додао је.

Поручио је да је тачно, како то они говоре, да су гужве у граду. Јесу, каже, јер се ради, гради и биће гужве довека, али ће зато деца знати и ко је Тесла, и Урош Предић и Иво Андрић... 

- Ви који сте затварали фабрике, музеје - будућност Србије - говорите шта хоћете, а ви који сте отворили хоризонте и будућност - говорите гласно, јер и бољи сте и храбрији и способнији и јачи и немојте да вам говорим колиико вас је више - рекао је лидер СНС.



(Агенције)

Коментари / 11

Оставите коментар
Name

Мартин Шлаф

21.10.2017 18:50

Па тако се СНС и понаша,као да су трећи разред. Хахахахаха...

ОДГОВОРИТЕ
Name

искрено

21.10.2017 19:10

Мени овај Вучић не изгледа као неко ко је сасвим нормалан ! толико глуматања, толико патетике, то се ретко виђа...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

21.10.2017 22:25

Управо тако.

Name

Назадњак

21.10.2017 19:27

Вучић се*е и лаже као нико до сада.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србин

21.10.2017 19:38

Прицајте и писите ста хоцете али оно сyо се у србији фанас ради ми јос нисмо ни поцели ,излазак из кризе је дуг процес али су га бар поцели а ми у рс глафамо како нам нестаје полако рс и сутимо,у истиријскимоквири!а 20 ,30 година је ниста а ми сваким даном све висе и висе тонемо у дугомве финансијске и нетајемо као народ висе је ппјдиних породица у земљама западне европе,аустралије и америка наго сто их има у мјестима одакле потицу,подрзите додика да до краја проведе план нестанка срба на овим просторима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјунта Бл

21.10.2017 19:38

Па овај човек није нормалан, окупио је крезубу Србију а растјеро интелектуалце....

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБА

21.10.2017 19:43

ШТО МАЊЕ ПРИЧЕ И СЛАВЉА ТО ЈЕ БОЉЕ. ТРАЖИТИ РАЗЛОГ ЗА ХВАЛИСАЊЕ НИКОГА ТО НЕ ИНТЕРЕСУЈЕ АЛИ КАКО БИ РЕЈТИНГ РАСТАО КАО ШТО РАСТЕ У КУРИРУ И ИНФОРМЕРУ. СВИ ИСТО РАДЕ А КАО ИМ СМЕТА. ЈЕДИНО КРАИШНИЦИ У БЕОГРАДУ И СРБИЈИ ВОЛЕ СЛАВЉА И ЛЕТЕ ЗА ЊИМА ТО ЈЕ ДОКАЗАНО. ЏАБА МУКЕ КОЈЕ СУ ПРЕЖИВЈЕЛИ КО СЕ ВИШЕ СЈЕЋА ШТА ЈЕ БИЛО. ОВО ЈЕ БИТНО СРЕТНО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

21.10.2017 20:28

Бла бла. Бла ! Ми и само ми ! Хоћемо мир а поткопавамо га. Примјер: Покушај државног удар у ЦГ. Слања воза са облијепљеним текстом “Косово је Србија”. Мијешање у БиХ без питања. Затегнута ситуација са Хрватском , Албанијом...Све у сврху мира?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боки

21.10.2017 20:34

Гдје је ту Миле звани поткошуља.

ОДГОВОРИТЕ
Name

За БОКИ

23.10.2017 02:05

Џаба Миле потрошуља,нам ТОМЕ И ДРАГИЦЕ.

Name

Турбоскара

21.10.2017 21:05

Сирбија никад у горем стању није била него сад.Југ Србије дно дна иду по три мјесеца у бугарску да раде да би могли прехранити породице.Плате најнизе у региону цак бих рс има веце плате Косово продано о цему прицасВуцицу незнас гдје си измедју еу о Русије сједис на две столице

ОДГОВОРИТЕ