Отказ Муслину је питање дана!

Селектор Србије Славољуб Муслин неће предводити селекцију Србије на Светском првенству, а отказ је добио још пре гостовања Аустрији у Бечу.

Фудбал 20.10.2017 | 14:00
Отказ Муслину је питање дана!
Приче о смени селектора који је вратио "Орлове" на Мундијал после осам година паузе само је подгрејало присуство Драгана Стојковића "Пиксија" управо у Бечу пре неколико недеља на важном мечу са Аустријом.

Муслину се наводно на душу ставља наводно неефикасна игра екипе, иако је у десет утакмица Србија имала гол-разлику 20:10, затим превише дефанзивна тактика, те непозивање Сергеја Милинковић-Савића, преносе "Вечерње новости". 

Ироније ради, Муслин је искористио свој боравак у одмору у Ници ових дана да посматра дуел локалног прволигаша са Лациом у Лиги Европе, у којем је Милинковић-Савић био двоструки стрелац и асистент у преокрету Римљана. 

О отказу селектору се посебно спекулише протеклих неколико дана, али се нико из ФСС није оглашавао. Нема коментара ни од потенцијалног селектора Пиксија, који има чврст, четворогодишњи уговор са кинеским суперлигашем Гвангжуом. 

Новости очекују и смен у врху ФСС, наводно би позицију требало да изгуби директор Горан Буњевчевић, а као замена се наводи актуелни потпредседник Саво Милошевић. 

Све у свему, српски фудбал иде својим уобичајеном стазом, успехе паралелно прате унутрашњи сукоби и немири који ће сигурно утицати на резултате репрезентације у Русији.

Извор: Б92

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ЗВ

20.10.2017 13:07

Ма нема спаса насем фудбалу, цовјек испуни задатак,пласира се на СП. и ми га смијенимо. Како би се ту неко привремено устолицио,отисао на СП. и наравно разисао се са репрезентацијом,,, Каква безидејност и бахатост насе куце фудбала. Сањацемо ми Муслина и цињеницу да два кола прије краја само цудо нас не води на такмицење.

ОДГОВОРИТЕ