Вучелић: Албанци, вратићемо вам за ово!

Председник Партизана одушевљен начином на који је српски шампион дочекан у Тирани.

Фудбал 19.10.2017 | 18:30
Вучелић: Албанци, вратићемо вам за ово!
На челу делегације Партизана у Албанији налази се председник клуба Милорад Вучелић.

Први човек црно-белих одушевљен је начином на који је српска екипа дочекана у Тирани и за 24 сата, колико је Партизана провео у главном граду Албаније, није имао ниједну критику да упути организаторима и домаћинима.

Напротив...

"Врло смо срдачно дочекани, осећамо се сигурно. Организација је на највећем могућем нивоу и пријатно сам изненађен. Иако су нам сви пролази од аоеродрома до хотела били отворени и под пратњом, ништа није изгледало нападно, већ нормално", износи своје утиске председник Партизана.
"Веома су гостољубиви, предусретљиви и пријатно се осећамо. Морам од срца да похвалим домаћина", додао је Вучелић.

Фудбалерима је огранично кретање, али ништа више у односу на ранија гостовања у Европи и по Србији.

"То је нормално... Играчи су посвећени утакмици и немају много времена да шетају. С наше стране није било сугестија да не напуштају хотел. Ви (новинари) сте најнормалније шетали улицама града и нисте доживели ниједну непријатност".

Првог дана у Тирани чак ниједан мрки поглед није упућен према делегацији Партизана.

"Истина! Такав је и мој утисак. Не само да нас нису мрко погледали, већ су се људи које смо срели понели крајње домаћински, гостољубиво и то ми се чинило да раде из срца, ништа усиљено", наставио је Вучелић са похвалама на рачун домаћина у Тирани.

Гостовање црно-белих у Албанији још није завршено, али, судећи према првом дану, Партизан и држава Србија 2. новембра, када два ривала буду играла у српској престоници, имаће озбиљан задатака да се реванширају Албанцима за гостопримство.

"Партизан ће учинити све да се и они у Београду осећају као ми у Тирани. Али, није то само до клуба, већ и државе. Сигуран сам да ћемо узвратити пажњу", поручио је први човек српског првака.

Вучелић верује да ће његове речи допрети до навијача Партизана и да у Београду неће бити непријатних сцена.

"Надам се да ће наши навијачи чути све ово што сам рекао, као и утиске које преносе људи коју су овде с нама. Не знам шта ће се дешвати на утакмици, али очекујем да и на стадиону буде све на нивоу... Верујем да ће и наши људи схватити да је спорт нешто што спаја. Ми не можемо да се одселимо једни од других, морамо живети заједно на Балкану", рекао је председник Партизана Милорад Вучелић и поручио:

Надам се да ће и наши људи у Београду показати да су добри домаћини и гостопримиви. Да ће се реванширати на прави начин. Ако буде другачије, биће ме срамота!"

Извор: мондо.рс

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Коментатор

19.10.2017 17:16

Страхови су коњуктурни, од њих се добро живи...

ОДГОВОРИТЕ