Нова"баба Ванга" код Лесковца

Километарске колоне аутомобила са целог Балкана свакодневно стижу у село Мијајлица код Бојника у нади да ће их примити извесна Марина, за коју се верује да биоенергијом лечи најтеже болести. Многи од њих и по три дана спавају испред њене куће чекајући на сеансу.

Србија 18.10.2017 | 20:57
Нова"баба Ванга"  код Лесковца
Хиљаде људи са целог Балкана свакодневно стижу у село Мијајлица код Бојника у нади да ће их прегледати извесна Марина, за коју се верује да биоенергијом лечи најтеже болести! Колоне аутомобила стоје на улазу у сеоце од 190 становника недалеко од Лесковца, а многи спавају и по три ноћи испред куће ове мистериозне жене чекајући на сеансу.

Стижу из свих крајева

Бугари је сматрају новом Вангом, а људи стижу и из Македоније, Црне Горе, Босне, из целе Србије...

О Марини се веома мало зна, осим да је жена у четрдесетим годинама и да је "своје натприродне моћи открила пре 15 година". Они који су били код ње на прегледу кажу да чим види човека, постави му дијагнозу, а затим га у кратком временском периоду излечи.

Репортери Информера и сами су се уверили у феномен који се дешава у Мијајлици. Улаз у село блокиран је непрегледном колоном аутомобила, као на граничном прелазу. Људи стрпљиво стоје наслоњени на своја кола и чекају да се уопште приближе Марининој кући, где почиње ово необично ходочашће. 

- Испред Маринине куће свакодневно у шаторима кампују стотине, некад и хиљаде људи. Услов да их Марина прими јесте да једну ноћ преспавају испред њене куће, а многи од њих спавају и по три-четири ноћи. Ујутру неко од њених укућана изађе и подели људима бројеве, као у банци. Онда они према распореду са тих бројева улазе у Маринину кућу на сеансу. Тамо их она прима у једној просторији препуној икона - кажу нам мештани Мијајлице који и сами верују да њихова комшиница има исцелитељске моћи.



- Чим види човека, Марина му одмах каже шта му фали. Непогрешиво погађа дијагнозу. Потом им преписује терапију. Нема ниједног да му није открила бољку и да га није излечила својом биоенергијом. А заузврат не тражи ништа, нема тарифу, већ колико ко да. Код ње долазе људи са целог Балкана. Бугари је сматрају новом Вангом, а људи стижу и из Македоније, Црне Горе, Босне, из целе Србије... Лечи и оне који не дођу лично, довољно је да преко некога пошаљу слику. Колико знамо, за своје моћи сазнала је пре 15 година и од тада се бави овим послом - уверавају Маринине комшије.

Један Бугарин, кога смо затекли како стрпљиво чека у Мијајлици да дође на ред да га Марина прегледа, каже да се већ уверио у њене моћи.

- Ова жене није нека врачара, већ права исцелитељка. Кад дођете код ње, као да се дошли код психолога. Ослободи вас страха, да вам неку наду. Знам жене које су биле нероткиње, а после сеансе код ње родиле су двоје деце. Многе већ отписане људе је подигла на ноге. Марина је скромна жена и не жели да се о њој много зна - прича нам један од многобројних бугарских држављана који свакодневно долазе у Мијајлицу.

Не воли да се експонира

Марина не воли да се о њој прича и пише, и то увек наглашава људима које лечи. Зато је они на многобројним интернет форумима ословљавају углавном са "госпођа М.". Објављујемо само неке од тих коментара:

"Мени је помогла, ставила ме на ноге. Први пут су ме носили до ње, други пут кад сам отишла сам већ ходала... Нисам веровала док нисам села преко пута ње, док није рекла све оно што су магнет и скенер показали.

Хвала јој, дивна жена."
Мара

"Нека је жива и здрава М. и њена породица. Лично сам био, М. је помогла што Војна болница у Нишу није могла да помогне мојој супрузи, жива била 1.000 година"
Н. Н.

"Да, госпођа М. помаже и то је истина. Када смо били код ње, погодила је, дала савете и није хтела ништа за то узети, ама баш ништа. Људи који су долазили и даље долазе."
Марија

"Нека је Бог поживи и нека јој да сву срећу овог света... Мене је шлогираног излечила "
Саша

"Моја супруга је излечила псоријазу једним мелемом из манастира Темска, док су јој у дому здравља мењали 10 врста крема без икаквог побољшања. Знам за ову жену и свима препоручујем да оду, многима је помогла!"
Мирко

(Информер)

Коментари / 21

Оставите коментар
Name

Санн

18.10.2017 19:56

Да ли је ово могуце?

ОДГОВОРИТЕ
Name

пепе

20.10.2017 16:28

КОЈА ПАГАНШТИНА И ПРАЗНОВЈЕРЈЕ, НАРОД ЈЕ БОЛЕСТАН У ПУНОМ СМИСЛУ РИЈЕЧИ.

Name

Ре

20.10.2017 21:29

Не будите наивни. Па зар је проблем написати од н.н. особе неку поруку како је проходао прогледао итд. Аутосугестија је цудо кад је цовјек у муци. Не дај Бозе никоме.

Name

Исмет

21.10.2017 18:26

Одлицна вијест за министра здравства. Засто градити клиницки центар,куповати скупу опрему и запосљавати скупи персонал. Нек доведе господју М. И Нек она вида болесне и немоцне а за плати Нек се побрине влада. И јос несто,ако би неко исао лицно код није Нек понесе слику прецедника да му постави диагнозу и третман.

Name

СЕНКА

18.10.2017 20:05

МА ДА БАС ЈЕ МОГУЦЕ НЕКАД НИ ДОКТОР НЕМОЗЕ ПОМОЦ А КАМОЛИ ТА ЗЕНА ВАРАЈУ НАРОД И ИЗМАМЉУЈУ ПАРЕ НЕМА НИСТА ОД ТЕ ЉУБАВИ СМУЦКАЈ И ПРОСПИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Браво Докторе!

18.10.2017 21:56

Ти сигурно такав писмен знаш шта ко може!

Name

W

18.10.2017 22:44

Ако неко не ВЈЕРУЈЕ то је његова ствар,али није поштено богохулити,подцјењивати, омаловазавати.Не омаловазавате господу већ себе.

Name

yугословен

18.10.2017 23:55

ЈА ЈОЈ ВЈЕРУЈЕМ ЈЕР ИМАМ МОЦ БИОЕНЕРГИЈЕ СВОЈОЈ ЗЕНИ САМ ЛИЈЕЦИО ГЛАВОБОЉУ ЗА 5 МИНУТА ИЗ ДЛАНОВА МИ ИЗБИЈА ТОПЛОТА АЛИ ТО НИКАДА НЕКОМЕ НИСАМ ЗЕЛИО РЕЦИ ИЛИ ДА ПОМАЗЕМ САМО САМ ПРИЈАТЕЉИМА ДОКАЗИВАО КАКО СА УДАЉЕНОСТИ ОД 5 ЦМ ОСЈЕЦАЈУ ТОПЛОТУ МОЈИХ РУКУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

19.10.2017 05:26

Сад питање дали је она права Српкиња требало би миле додик да јој додијели потврду и вама свим људима који мислите да сте срби јос мало це требати потврда од милорада додика и његових Сардиника да мозете доказати црно на бијело да сте срби сви остали цете бити илегални срби без вриједности

ОДГОВОРИТЕ
Name

луди Босанац

19.10.2017 07:20

Одмах пристајем ако ће ми Стевандић и Богданић из својих џепова платити све путне трошкове и све трошкове услуга исцјелитељке Марине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рената давидовиц

19.10.2017 15:32

Само да ми драги бог да могуцност да је посетим,,,вјерујем у њу,,и надам се скором видјењу Зива и здрава била 1000 година ❤️

Name

бск

19.10.2017 18:58

српска посла народе ово је 21 век просла су времена вестица и дјавола пре 200 година кад је народ био 90 посто неписмен или мозда смо и данас исти а колико видим и јесмо цим се бавимо са оваквим глупостима

ОДГОВОРИТЕ
Name

луди Босанац

19.10.2017 19:51

Браво!

Name

петар

20.10.2017 15:17

Само блеје у торовима и мозак на пашу.

Name

стефан

19.10.2017 21:07

Занима ме дали има ко број телефона И а дресу од господе марине сто лечи позздрав И хвала вам.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГАНДИ

20.10.2017 17:13

Терапија за поцетак: цуват језик,мање друге оговарат,критиковати,паметоват,лагат,псоват.Позитивни резултати долазе убрзо.Вјероватно да има Особа које своју Позитивност преносе на друге.Иста тако као и оних који отров просипају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пензионер

20.10.2017 18:39

Мене цуди одкуд овакви негативни коментари на рацун поменуте господје која без платно лијеци болесне ја вјерујем ако неце помоц неце одмоц а имамо и један број градјана који су се увјерили у њене сеансе ако се мозе у некој кафани потросити 10 или 20 еура по мозе се и тој господји поклонити толико.

Name

Рацбо

20.10.2017 21:37

Ма ова те излијечи и од болести коју немаш. А ону коју имаш излијечи жмирећи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пишите ћирилицом

21.10.2017 07:06

Нека ми Бог опрости ал морам рећи да данашњи љеркари својим дијагнозама стварају слику као да су диплому стекли на факултетеку Баба-Ванга. Зато, није ни чудно што нам се ово дешава. Част часним и цјењеним појединцима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар

21.10.2017 09:08

Какав бог царе 21 вијек.Мани се религије и фасизма.Муцни мало том главом

Name

бск

27.10.2017 12:50

Ма ова баба је добра ја би радо код ње она би стварно била на помоци.

ОДГОВОРИТЕ