Исповест: Катаи прошао голготу...!

Тренирао у изолацији, потпуно сам. . . ! Српски везиста открио да је прошлог лета могао да се отисне у најмногољуднију земљу света, а потом испричао кроз шта је све прошао код доскорашњег стратега клуба из Виторије.

Фудбал 22.10.2017 | 11:00
Исповест: Катаи прошао голготу...!
Бивши тренер Алавеса Луис Зубелдија смењен је након серије лоших резултата на почетку сезоне, а његовим одласком свануло је и спрском везисти Александру Катаију, који је кодЂанија де Бјазија поново добио своју улогу у клубу из Виторије.

Ипак, Катаи је тамошњим новинарима открио да је прошлог могао да оде у Кину, али трансфер није финиширан, а потом се осврнуо на лоша искуства са претходним тренером.

„Није ми јасно шта се десило са претходним тренером. Код њега нисам играо, а у последњој недељи тренирао са у изолацији, потпуно сам. Није ми објаснио због чега је то тако. Код Ђанија сам у бољој ситуацији. Уколико урадите нешто како треба или то буде погрешно, он вам увек то каже”, рекао је Катаи.

Бивши играч Црвене звезде ове сезоне је одиграо само 38 минута у Примери, али би већ у наредном колу против Бетиса у Севиљи могао да се нађе у стартној постави.

„За мене се ситуација нешто побољшала, почео сам да играм и надам се да ћу имати још више могућности за то. Али, очигледно је да још увек морам да се трудим и додатно побољшам“, рекао је Катаи.

Извор: моззартспорт

ФОТО: МН пресс

Коментари / 0

Оставите коментар