Прва провјера Србије за СП: За почетак - Азија!

Познат први ривал Орлова у новембру. . .

Фудбал 20.10.2017 | 13:00
Прва провјера Србије за СП: За почетак - Азија!
Мундијалска виза је оверена против Грузије, време славља је прошло и Србија је већ започела процес припрема за учешће на највећу смотру светског фудбала у Русији.

Орлове у новембру очекују два пријатељска меча, а од данас је познато име једног од два ривала. Из Ирана стижу информације да је тамошњи Фудбалски савез уговорио пријатељске окршаје против Србије и Венецуеле у новембру. Из нашег ФСС за сада нема потврде ове информације. 

Иран је  једна од репрезентација које су се међу првим квалификовале за Мундијал, а налази се једно место изнад Србије по рангу када се рачунају учесници светског првенства. Иран је осигурао пласман у трећи шешир на жребу за СП, док се Србија нада ће и она побећи из четвртог шешира ако Грци или Новозеланђани направе изненађење у баражу.

Селектор Славољуб Муслин је после пласмана у Русији открио жељу да би волео пријатељске мечеве у новембру против неке од репрезентација из Африке или Јужне Америке. 

„Ми ћемо највероватније ићи на два гостовања. Још тражимо ривале, а ја бих волео да један од два противника буде из Јужне Америке или Африке, јер почиње прилагођавање на оно што нас чека у Русији“, рекао је Муслин после пласмана на Мундијал.

Извор: моззартспорт

ФОТО: МН Пресс

Коментари / 0

Оставите коментар