Пријовић неће у Њемачку и Енглеску, већ...

Пријовића не занима интересовање клубова из Енглеске и Немачке! Он жели само једно. . .

Фудбал 19.10.2017 | 23:50
Пријовић неће у Њемачку и Енглеску, већ...
Грчка штампа последњих дана „гори“ због Александра Пријовића! Добре игре у солунском Паоку, онда и експлозија у дресу Србије лансирали су српског нападача међу звезде, због чега се последњих дана највише прича и пише о могућој селидби 27-годишње ударне игле. 

Откривени су многи детаљи, од тога да је са Паоком имао потписану откупну клаузулу од 7.000.000 евра, преко тога да је иста преправљена на 10.000.000 европских новчаница, а најновије информације говоре о интересовању неименованих енглеских и немачких клубова и могућим званичним понудама да из Солуна оде већ у јануару. 

Шушкало се да је међу заинтересованим купцима Хадерсфилд и Брајтон, а пошто Галебови мотре и на Александра Митровића, вероватно је да у тим спекулацијама има истине. 

Међутим, Александар Пријовић стоји ногама чврсто на земљи. 

Грчки медији су, наиме, дошли до сазнања о томе какви су Пријовићеви планови и у њима нема приче о одласку са стадиона Тумба! Он је, наводно, поставио лествицу на 30 голова ове сезоне и жели да то оствари управо у опреми солунских црно-белих. Наравно, као најбољи стрелац првенства. Такође, како је ПАОК и даље водећи тим Грчке, Пријовић би волео да сезону оконча с шампионским пехаром у рукама и то је заправо највећи разлог зашто хоће да остане.  

Мада је клуб имао жељу чак и да се одрекне Пријовића зарад 10.000.000 евра, што би дало озбиљну финансијску ињекцију клубу у решавању одређених проблема, покушаће да испоштује жељу Србина. Понајвише ако ствари у шампионату буду ишле како треба. 

Јер ПАОК на титулу чека пуне 33 године!

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар