ЛЕ: Звездин шпијун Грујић савјетује...

Ударајте Арсеналову децу по боку, Холдинг је тај! „Може то да згази мој брат Радоња, ту је и Боаћи Магија“, поручује за МОЗЗАРТ Спорт везиста Ливерпула.

Фудбал 18.10.2017 | 15:45
ЛЕ: Звездин шпијун Грујић савјетује...
Звездина деца су увек тамо где је Звезда! Због професионалних обавеза у Ливерпулу некадашњи везиста црвено-белих Марко Грујић неће бити међу 52.000 људи на Маракани у четвртак вече, али ће душом и телом бити уз матични клуб.

Члан Ливерпула један је од оних који ужива у умереном оптимизму уочи београдског гостовања Тобџија. Зна млади репрезентативац Србије да је Арсенал велики фаворит, али...

„Свашта може да се деси ако они уђу превише опуштено у утакмицу, још ако буду послали на мегдан комбиновани тим... Баш свашта може да буде. Звезду гледам од рођења, никада боље нисмо изгледали. Још ћемо бити никад напаљенији. Има предуслова да будемо сведоци лепе вечери“, поручује у разговору за МОЗЗАРТ Спорт Марко Грујић.

Неће бити у екипи Арсена Венгера момака који имају главне улоге у Премијер лиги. Неће моћи београдска публика да види Петра Чеха, Кокелана, Бељарина, Алексиса Санчеза, Лаказета... Али и клинци које француски стручњак полако уводи у сениорски фудбал били су доминантни у досадашњем делу Лига Европе.

„Не познајем Најлса и Нелсона толико добро. Знам да су рођени 1999. године и да су скоро дебитовали за први тим. Ради се о карактеристичним енглеским играчима. Јаки су, брзи, прави фајтери... Јесу млади, али су по физичкој спреми сениорски играчи. Добро, да се не лажемо нису превелики зналци“.

Шпијунску мисију Марко Грујић је наставио бираним речима о Звездином сутрашњем ривалу.

„Они су фаворити Лига Европе. Велики клуб, велики тим који стално игра у елиминационој фази Лиге шампиона. Звезда не треба да има велико оптерећење, шансу за пласман у наредну рунду може да потражи и у другим мечевима... Али далеко од тога да је унапред све изгубљено. Овакве утакмице исписују историју. Има и овај Арсенал слабијих страна. Лоша ствар за Звезду је што ће у шпицу играти Жиру, затим Мертезакер и Монреал у одбрани. Некако ми Холдинг делује као најслабија карика. Највише сам га гледао, играо је против Ливерпула. Крив је за пар голова. Треба их ударити по боку. Ипак, су то клинци“.

Када је већ поменуо ударе по боку зна се ко је и шта је прва асоцијација за Звездине навијаче.

„Него, какав је играч мој брат Радоња (Немања Радоњић прим. аут.)“, питањем нам се обратио Марко Грујић.

Много меда и пелена су заједно појели наш саговорник и Немања Радоњић. Класићи, рођени 1996. године, везани су јаким емотивним ланцима. Другују још од 12 године када су први пут селектирани.

„Радоња, какав играч... Има у тиму Арсенала младих момака које би могли да згазе и играчи слабије репутације од Немање. Ако му буде дан, решаваће их у пола корака. Онако како само он зна. Уживање га је гледати, драго ми је што га је фудбалска судбина спојила са Звездом. Желео је то дуго... Верујем да може то да реши.

Још један играч је Грујићев пик.

„Наравно, да верујем у Боаћија Магију“

За крај смо Грујићу понудили да пошаље мотивациону поруку играчима Звезде.

„Немам шта ја да их мотивишем. Знају они све шта треба да раде пред крцатом Мараканом. До сада су били перфектни, нека такви буду и против Арсенала“.

Извор: моззартспорт

Фото Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар