Трећи дан протеста у болници Зворник

И данас, у подне, већ трећи дан, пред зградом зворничке болнице окупили су се љекари и остали запослени да мирним протестом изразе своје незадовољство смјеном директора Милорада Дрљевића који је од Владе РС добио ријешење о разрјешењу, а у коме се наводи други разлог него онај који је навео министар здравља Драган Богданић .

Република Српска 17.10.2017 | 15:29
Трећи дан протеста у болници Зворник
Ккао јавља дописник БН телевизије, умјесто лоших медјуљудских односа што је прво било наведено као разлог смјене Дрљавића с мјеста директора болнице, у рјешењу које је добио наведено је  да су у питању неисплаћени порези и доприноси што је нетачно. Ради се о  обмањивању јавности, тврде радници зворничке болонице који су и данас, трећи, дан изашли на мирне протесте.

Дрљевић не криије своје разочарење и огорчење разлогом наведеном у разријешењу, тврдећи да иза свега стоји његов страначки и колега по професији Лазар Продановић који два пута мјесечно по уговору ради у овој установи.

Протести љекара и осталих радника болнице најављени су и за сутра . Упућен је позив и ресорном министру да их што прије посјети како би га упознали са правом ситуацијом у колективу.



(БН телевизија)

Коментари / 98

Оставите коментар
Name

Дел боy

17.10.2017 13:51

Овдје се људи уплицу у медјустранацки сукоб људи,који су тески милионе марака.Ни мало паметно. Са друге стране нема никакве борбе за боље и праведније друство и уопсте за пропаст у сфим сферама друства,па и здравства. Нису они криви,народ је крив.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГРК-РЕ ДЕЛ БОY

17.10.2017 14:23

Пријатељу,ово је часна борба часних људи,вјеруј ми,за спас болнице,ови сви људи које видиш,би било гдје у Србији и тамошњим болницама и клиникама оберучке дочекани,а не у тамо неком Братунцу и Милићима,овде има најмање личног интереса,а највише грађанског отпора,самовоље,самовласти појединаца чији је интерес затварање те установе.Свака им част.

Name

Андраш

17.10.2017 15:36

Чињеница је др Продановић изузетно лош човјек, што је углавном својствено овом поднебљу. Такође чињеница је да је др Дрљевић био послушник др Продановић 9,5 година, тј до последњих 6 мјесеци и да је управо он поставио умјесто др Стевановића. И треба напоменути да др Дрљевићу смета приватна клиника у Братунцу, а не смета му приватна ординација супруге у згради уз болницу, али то је већ комбинација са директором фонда здравства Ридјошићем.

Name

фондовска посла

17.10.2017 16:02

имају они јос много дилова.. сигурно се питате због цега директор зворницке филијале рфзо цесто борави у болници.. претура по историјама тразеци кандидате који су довезени из саобрацајних незгода како би их примамио за своју приватну осигуравајуцу куцу. онда дил по ком је сестра дрљевицева инаце позната по постењу а претходно протјерана из свих фармацеутских куца у зворнику јер је крала сада гусла по фонду здравственог осигурања. и тако даље и тако даље.. све се ово зна, а ускоро це тек да се сазна. епилог слиједи.

Name

ре фондовска посла

17.10.2017 16:32

Новаковицу, смири се.

Name

Наме

17.10.2017 16:49

Пријатељу, замолила бих те да не прицас много јер прицас против себе. Нити сте цасни, нити постени, вец само браните своје ситне интересе за мрвице које сте купили након њега. Износите свој лицни став, а помените друге здр раднике и љекаре који се вама нису придрузили. Ако цувам свој образ, је ли то знаци да нисам цасна сто вам се нисам придрузила. Сви који сте тамо гори вам под ногама, па тако окупљате љекаре на специјализацији да вам повецају бројно стање. Лицемери обицни, пуцате у празно.

Name

пилица

17.10.2017 17:10

Како је др Дрљевић руководио најбоље се види по томе, што кад одеш неком у посјету на интерно одјељење,довољно је погледати кревете, офуцане зидове, старе лимене касете.

Name

ре-грк дел боy

17.10.2017 17:17

Уопсте не улазим,да ли су људи који протестују цасни,или су та м да се не замерају,или из неких ситних интереса (као и они који нису на протесту).Цињеница је да се тамо не протестује против корумпираног система који је и довео до оваквог здравства и не само здравства),него да се протествује против кадровских ресења владајуце странке,а у сустини,за или против два цовјека,који су су своје милионе зарадили,не својим радом(ма колико били квалитетни у свом послу),него политицким ангазманом,управо користеци сву корумпираност овог система.

Name

Зора

18.10.2017 16:29

Данас чујем овдје у Зворнику да је доктор Дрљевић колекционар станова, да их има десетак, што у Београду, Зворнику, М Зворнику... Кажу да има чак стан у Паризу... Људи га не воле, говоре да је дрзак И надмен... Вјерујем да је проблем настао због свађе између Додика И Стевановића... Продановић је Додиков улизица, док је Дрљевић Стевановићев пријатељ... У питању је најобичнији обрачун гладних, окоришћених доктора, без трунке стида И морала... Јадни пацијенти, никад им није било горе у тој болници!

Name

интересантно

17.10.2017 13:56

хттп://www.ртвбн.цом/3882433/полиција-узима-документацију идите пред алумину господо, мислим да би то било мјесто на ком бисте требали страјковати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ћелави Микроцефалус

17.10.2017 14:43

Не треба потцењивати доктора ове болнице,ту је већина сјајних људи и лекара,не воле их сестре ,што доказују сваки дан јер је што праисконски комплекс,а има и застрашивања,носиоци посла су ту,на окупу,то је највазније,а мрзитељи,ботови,могу да им дувају лулу мира.

Name

Зв

17.10.2017 14:22

Ма све јасно ко дан. добро цовек и казе циста мрзња,завист а и не одговара му да болница буде добра и јака. залост. лазар проданвиц је одавно за психијатра свакако.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ррррррррр

17.10.2017 16:52

Па ко трази помоц психијатра, мислим лицну и професионалну????

Name

Споља гладац унутра јадац

17.10.2017 16:59

Како му одговара добра болница? Др Лазар је казњавао лосе љекаре и са највисе ентузијазма радио за ову болницу. Цовјек воли свој посао. А овај нарцисоидни лик је умислио да је најпаметнији, скоро досао до предсједника, пустио корјење на хирургији, отјерао добре хирурге, на интерном оставио специјализанте да воде кадровску политику, на гинекологији дозволио једном др да бахато ради, остале правио лудим, а педијатрију уназадио за 100год да би зена имала пуне руке посла. Кад иде улицом пара облаке, мене страх онолики цовјек, није он спортски тип да негдје не тресне, никога висе не закрпи.

Name

Вајни директор

17.10.2017 14:22

Какав је то директор регионалне болнице ком пријетњу по установу цини специјалистицки центар у братунцу од 300 метара квадратних, гдје се др продановиц приватним послом бави вец преко 20 година и гдје не ради нико из ове боонице, за разлику ових који су се окупили и који сви имају не дупле него тродупле послове. Никакав. Зато је и бивси. продановиц теби дрљевицу мозе да завиди само на способности да се сам до краја унистис.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

17.10.2017 14:44

Не смета њему него смета Продановицу!? Зели имати свог директора у државној болници како би овај исти пацијенте слао њему.Овај садасњи очигледно није у тој "буразерској" комбинацији!?

Name

нисте упознати

17.10.2017 14:45

Не цини пријетњу специјалистицки центар болници него болница специјалистицком центру... Све док болница ради добро, нема разлога да се људи прегледају приватно. Сад кад висе нема Дрљевица сад цемо сви да спремимо будјеларе.. Одакле продановицу милион марака да направи приватну болницу то је питање

Name

Ре вајни

17.10.2017 14:57

Па ко је рекао да су му Милици конкуренција. Ниси ни слусао ста цовек говори! Само дај несто да се написе.

Name

пцелица

17.10.2017 14:58

Па ко казе да болници приватна клиника смета, обрнуто је. ја разумем да ти са тим мизерним ИQ-ом то не мозес да схватис. видецемо ко це да се унитсти. и слободно се потписи, сви знамо који си психопата. мени цак није јасно како ти и даље функционисес у нормалном свету обзиром колико си поремецен. Вајни хирург.

Name

Ма ајте молим вас..

17.10.2017 15:04

Па ја колико знам пацијенте не упуцује директор болнице него доктор и то је његово дискреционо право гдје це упутити и како пацијента. Не битно, не знам ста да вам казем висе колеге, нек вам је бог у помоци..висе се срозати не мозете.

Name

за др комљеновића

17.10.2017 15:18

Комљеновићу, не знам на кога мислиш кад кажеш вајни хирург, дал на продановића, новаковића или видовића који су те свему научили, а продановић те довео ту гдје јеси па си сада као прави добри ученик вратио терорисањем ових који су отисли у милице и забадањем ноза у ледја свом уцитељу. знас ли како це ти то карма вратити? не мозес да замислис пакао који те цека. и узгред, нема потребе да се потписујем посто цитав зворник бруји о томе..остацес и без пацијената и без пара, остацес само један мали гоља без игдје иког и без игдје и чег. искрено, жао ми те је.

Name

Ето сад

17.10.2017 14:40

Лијепо човјек рече због чега је смијењен. Нико не казе да је Продановић потписао уговор са Фондом Здравственог Осигурања, Директор Кустурић да се огласи и објасни зашто и да је за толико смањио са Зворником Уговор.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Роднеy

17.10.2017 15:04

Како не смета,човек довео у ред,финансијско пословање болнице,нема више запошљавања непотребног кадра,неструцни сами отишли,људи раде као звјери,мирно,нема свађе,када додје смјена,постављен тип који 20 година завадја народ,колеге,пресудно јашући на тим конфликтима,како људи да не изадју,чуди нас како не спакују колере и преко Дрине,али не ,боре се,свако добро и подрска,момцима,боре се за град у.коме живе,то.народ у највећој мери, не препознаје,на жалост.Само напред,сретно.

Name

Слино Ре За Др Комљеновица

17.10.2017 15:37

Оооо слино па то се ти кријес иза каријеса и смрада твојих звалавих уста,толико зла на цм квадратни,твојих ћелија,човечанство није запамтило,ти никога ништа не можеш научити,бедо,јер ништа и је знаш,питацемо Шевкушића,колико знаш и сахрану у Шековићима.толико о теби слинави психићу.

Name

Комсија

17.10.2017 15:01

Дрљевиц пуко ко труба, висе не зна ста прица, па куд цес цовјеце овако говорити, имас ли ти појма ста тиме радис?Сам копас сопствену јаму... Превисе си се бахатио, возас дзипове пред фрустрираним и гладним народом... Одакле ти? Од плате?

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ:комсија

17.10.2017 15:10

Знају људи шта раде, па буне се већ данима то сигурно има разлог неки битан. Није ни код нас у бањалуци боље само нема људи поштених да се буне. Када су способног др Станетица смијенили нико ни да зуцне. А ови што су сада дошли ни кућни савјет не би знали да воде, све нешто из шупљег у празно.

Name

Зеница Блуес

17.10.2017 15:12

Браво пчелице,управо се овдје ради о пар ботова,болесника,психијатар,хирурга у покушају,ЦМЗ,пар сулудих рођака,тих будала,који мрзе болницу више од свега,а ту пола живота крух зарадјују,обећала им нешто "нова гарнитура"па избацују на уста свој добро познати прољев.

Name

Ре Комсија

17.10.2017 15:27

Једина јама која овде постоји је она коју це овај паметни свет теби ископати :) Ста ти за Дрљевица да коментарисес, има цовек му*а да казе како јесте. Неце се повуци у мисју рупу од вас бубасваба који вребају из таме. Докторе и ми који нисмо здравствени радници смо уз тебе!

Name

е мој

17.10.2017 15:06

Па сви ти доктори раде на црно мој директоре бивши. А ти се правио слеп. Само зато те подржавају нема више преусмеравања пацијената и рада на ЦРНО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре е мој

17.10.2017 15:22

Јесте, сви ови хирурзи оперисали по куцама.

Name

истина

17.10.2017 15:41

Па нису, не изврците тезе. - пола од тих "хирурга" су специјализанти, и неколико њих који не ураде висе од десет операција годисње. Комљеновицу и Перицу се мозе одати признање да су једини који у тој установи раде хирургију, а једина могуцност да се приватно оперисе код нас је у милицима они сто су вриједили су отјерани у милице да оперису, а рецимо ендокринолог и уролог јесу ординирали по куцама и то сви знају, ако не знате ви господо, знају пацијенти који су им били тамо на прегледима. Тродупле послове воде следеци присутни на протесту: офтамолог, орл, радиолог и један и други, неуролог, гастроентеролог, кардиолог и инфектолог. Поред њих, на скупу присуствује администрација, неколико спремацица, специјализаната, секундараца и сестара. Толико о томе.

Name

Ре истина

17.10.2017 17:17

Заборавио си јос неке докторе присутне на протесту и наведи разлог њиховог присуства.

Name

Сведок

17.10.2017 15:33

Цитам и не могу да верујем ста овај лопов Дрљевиц ради.Манипулисе људима а истим смањио плате без основа.Он и његова зена опљацкали фонд здраства.Јавно прицао и цудио се ко данас зиви од плате.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Полако

17.10.2017 15:34

Почела пљувацина по Др Продановицу, ништа ново, Дрљевиц је пред сваким радником у болници па и на улици, о њему говорио са ниподаставањем, то говори о њему,као о човјеку , његова фрустрација је очигледна ,свјестан је да га је управо Лазар Продановиц и довео, е тако му и треба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нормално

17.10.2017 15:37

Ови из овог скупа кажу, луд Новаковић , луд Продановиц, луд Окука, луд Милутиновиц, а да нису компетентни за такву врсту дијагностицирања , паметном доста, у питању је мржња !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сцх

17.10.2017 15:50

Ма да свакако,сви поменути су пуни љубави и енпатије,надасве доброчинства,нашла крпа закрпу.огољено зло.Сав град бруји о томе.

Name

Јаој Бозе

17.10.2017 17:21

А овај други као бољи. Па ко јис толико сам себе хвали да је најструцнији, ваљда то други треба да казу. Пркоси јадном народу са својим аутомобилима и гардеробом, хвали се по састанцима како купује де луx станове. Ста би психијатар рекао о томе?

Name

...

17.10.2017 23:49

Маса суди по вањском и видљивом, зато сто само то мозе и да схвати.

Name

љути

17.10.2017 15:39

Сто се тиче имовине Др Продановица, слободно провјерите, па лијепо докажите поријекло имовине па ако нешто опљачкано , слободно тужите.

ОДГОВОРИТЕ
Name

охохо

17.10.2017 15:40

Богами нисам сигуран ко ће на суд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxx

17.10.2017 17:49

Знамо само да цес ти у санаторијум.

Name

данас

17.10.2017 15:43

Данас је у мупу поднијета пријава против хирурга , који је пријетио смрћу другом хирургу, све је у сали снимљено, ето докле је то дошло , сто знаци да је улог велики онога го пријети.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Спијунка

17.10.2017 16:08

Зене су цудо. Таман кад поМислите да сте их импресионирали тиме сто се својом појавом, умијецем заводјења и статусом до ког сте стигли подвлацеци се другима, зена то препозна па мало испод мантилица кликне рец па вас с*** за цитав зивот.

Name

Доста је било

17.10.2017 16:19

Престаните забога више да пљујете једни по другима на овом порталу.погледајте у каквим условима односно неусловима радите,какве су собе у којима пацијенти бораве.треба народ да вам скупља донације за одјељења која прије личе на штале! Срам вас све било!и престаните да се међусобно прозивате, тиме још више нарушавате већ нажалост нарушен углед ове болнице!

Name

Доста висе!!!

17.10.2017 17:11

Управо тако, господа велики доктори нису изасли напоље јер немају основних услова за рад а та је ситуација створена као посљедица девет година разарања зворничке болнице под руководством дрљевица и комљеновица. и сада це њих двојица да оптузују некога за несто.али су зато храбри када треба да сацувају позиције на које су их исти тај дрљевиц и комљеновиц довели. ма кога ви висе правите будалама?!? колико сте прегледа и операција урадили у задња три дана=? или јос боље питање - како сте их урадилИ?! ниста од овгоа се не би догодило да је директор отисао мирно. нек министарство изволи послати финансијску и здравствену контролу у ову установу да се једном за свагда прекине ова агонија и срамота.

Name

Запослени

17.10.2017 15:50

Дрљевиц изјавио поводом смањења плате:ко јос данас зиви од плате?!! Стално мијења дзипове, сваки пут када продје неки веци тендер, то је јавна тајна у Зворнику. Има десетак некретнина у Србији, свом зету дао специјализацију из пластицне хирургије, која не треба једној опстој болници. Зена му педијатар, има уговор са фондом, сваки мјесец узима хиљаде марака од дрзаве, а не писе антибиотике са листе и упутнице, како би јој висе пара остало. Деда му био устаса, отац манијак који је спопадао дјевојке, а он лицно ратни дезертер, који је првог дана побјегао у Србију. Сад му је досао крај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

...

17.10.2017 23:05

Ма ста нам реце

Name

Босанцерос

17.10.2017 16:02

Дрљевицу, олосу један, док си ти са првим пуцњем у рату дезертирао преко Дрине, Лазар Продановиц није данима излазио из сале, спасио хиљаде зивота! Фукаро једна мафијаска, покро си милионе од овог јадног напаценог народа, теби треба лисице на руке, па у затвор, па онда говори:ко јос данас зиви од плате?!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

слино проваљен си

17.10.2017 17:25

Слинави слино довољно је реци да поред све своје несреце седис и коментарисес по вестима о Дрљевицу. Зивота немас :(

Name

Идемо До Краја

17.10.2017 16:03

Дрљевицу, олосу један, док си ти са првим пуцњем у рату дезертирао преко Дрине, Лазар Продановиц није данима излазио из сале, спасио хиљаде зивота! Фукаро једна мафијаска, покро си милионе од овог јадног напаценог народа, теби треба лисице на руке, па у затвор, па онда говори:ко јос данас зиви од плате?!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре идемо до краја

17.10.2017 16:35

Па сто два пута исти коментар под разлицтим псеуднонимима :(

Name

Рви

17.10.2017 16:13

Е мој дрљевицу, лосе ти је ово, мозда си ти заборавио али ми нисмо заборавили ко нам је спасавао главе од 92-95. Ти ниси сигурно, а знас ли због цега дрљевицу, сјеме ли ти ј***м? Зато дто си био у србији, цекао да нас покољу па да се вратис и сарадјујес са њима као сто је твој деда радио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лалос

17.10.2017 16:43

Браво! Насао Лазара да прозива, багра дезертерска!

Name

хехе

17.10.2017 17:05

хахаха сто се неко овде испримао..Назалост дрљевиц није по професији политицар, ссд це он једно јос 10 так некретнина да заради ниста се не брините ;)

Name

смех до суза

17.10.2017 17:09

На ког деду мислите? На секулу дрљевица ахаххахахахахахахахах...

Name

Сиви ДОМ

17.10.2017 21:42

Теско оним пацијентима који немају КОВЕРТУ...нека им је Свети Бог на помоци.. А дал има неко да казе како сви дезертери и позадина данас имају милијоне,а цасни људи који су се смрзавали у рововима 4 године имају сто имају???

Name

ре истина ирене мој

17.10.2017 16:25

Упућени у дешавања свака част...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Грана медицине

17.10.2017 19:17

Сви заборављамо да се нарцисоидност не леци, али захтева консултовање од стране психијатра. Ваљда је тако?

Name

Сведок

17.10.2017 16:27

Треба само видети ко му сваки дан излази на протест,и одговор је јасан.Сви они који су привилеговани у болници.Раде приватно и плус имају додатке на плате али то је тајна.Дрљевиц и Ридјосиц су опљацкали фонд здравства.Не да требају бити смјењени обадвојица него их са моткама треба истјерати из Зв.

ОДГОВОРИТЕ
Name

обатројица

18.10.2017 12:20

Научи се да се каже оба или обојица,а не обадвојица ил обатројица.

Name

Сведок

17.10.2017 16:36

Треба само видети ко му сваки дан излази на протест,и одговор је јасан.Сви они који су привилеговани у болници.Раде приватно и плус имају додатке на плате али то је тајна.Дрљевиц и Ридјосиц су опљацкали фонд здравства.Не да требају бити смјењени обадвојица него их са моткама треба истјерати из Зв.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Логика нелогика

17.10.2017 21:59

Увазена господа протестанти су упласени због отварања поликлинике у Братунцу јер им је директор презентовао да следи Потоп. При томе исти заборављају на ординацију Дрљевиц која нам је скоро оцесала болницу

Name

Није Ми Ниста Јасно

17.10.2017 16:37

Мени само није јасна једна ствар? Цему оволика помпа око смјене. Смијене предсједника дрзаве па нико и не зна за то. Ово превазилази све могуце нормалне ствари овог свијета. Цега се то неко пласи? Ста цува свим овим? Ако је толико постен и доследан својих ставова повукао би се давно, а не би у прве редове гурао своје колеге и запослене, на силу, да га застите. Ваљда је навикао тако 92' када је дигао сидро и побјегао главом без обзира. Цему да се надамо у будуцности од такве особе. Поратне организације рекле своје о том. 90% запослених тqкодје. Јавност на крају све види. Ово је нови поцетак за све.

ОДГОВОРИТЕ
Name

олосу никад ниста није јасно

17.10.2017 17:16

Па не мозе вам бити јасно цему све ово багро људска кад немате ни трунку морала.. Вама је ненормално да се неко бори против неправде и криминала... Боље да пусти кривоустог да нам заврце уси. Тацно никад се ни за ког није протестовало то само показује велицину милорада дрљевица. Олосу тек смо поцели.

Name

xxx

17.10.2017 17:48

Радивоје, сморио си.

Name

сестра

17.10.2017 17:18

Лазар Продановиц моли љекаре у љекарској соби да не протестују... сви изадју и нико неце да га слуса... остаде по*ран и по*исан... изгледа се кривоустом мало гаце тресу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сестра са искуством

17.10.2017 18:19

а која си ти сестра кад за једног ратног хирурга (за неупуцене, био 1995 у книну), цитав рат 1992 - 1995 без престанка радио у болници зворник, болници милици, као и у дз братунац. мозес реци да је посран и пописан? мозда си она истетовирана и избусена са гинекологије коју је дрљевиц довео да пласи народ па не мозес тога да се сјетис, јер, логицно, тад ниси била ни родјена.

Name

јадо

17.10.2017 18:42

Јадо сто се потписујеш као сестра не врједјај нас, ти си трансвестит

Name

Ре сестра са искуством

18.10.2017 15:37

Бозана, смири се.

Name

Зоран

18.10.2017 16:49

Био је плаћен, није радио џаба!

Name

јасно

17.10.2017 18:39

Највећи дио ових коментара шаље комљеновиц, пишем мало комљеновиц, јер он велико к не заслузује, познајем сваки његов коментар, а ста ће тузник кад лези у санаторијуму сам са својом керусом, извињавам се керуси.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цао, здраво

18.10.2017 14:01

Свака цаст...браво краљу. Свидја ми се како размисљас. Ста це друго радити...седи са керусом код куце или се возају на бициклу. Ахахах...е комљене, пропао си као зетон. Ахаах

Name

Хаос

18.10.2017 15:51

Бас Комљеновиц има времена да се бави вама багро неписмена и завидна.

Name

пилица

17.10.2017 18:46

Имам њиву са кукурузима,већ данима се борим са дивљим свињама, стављао сам разна страшила не вриједи, па бих замолио др Комљеновића да једну ноц стоји у мојим кукурузима , платицу добро, мислим да ће пристати чуо сам да момак од 100 год воли еврице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

одувјек било

17.10.2017 18:49

Кад се велики боре, глупи најебу

ОДГОВОРИТЕ
Name

алумина

17.10.2017 18:53

Десило се у некој земљи сељака, на брдовитом Балкану, ништа чудно , после ових доктора сто протестују, а очигледно они и пишу ове бљувотине , болницу можете затворити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

братунцанин

17.10.2017 19:00

Дрљевицу, матер ти ј...м, Лазар је уложио у Братунац, а гдје си ти фукаро, у Србију, да можеш побјећи а да се не окренеш , јер у ову Републику Српску ниси уложио ама бас ништа , сем сто си пљацко, и ти си изроде нашао њега да прозиваш.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Препорука

17.10.2017 20:55

хттп://www.лазалазаревиц.рс/

Name

Ре Братунцанин

18.10.2017 15:38

Молимо Радивоја Новаковица да се сам јави у неку установу или це, посто је претња по околину, присилно бити одведен. Хвала.

Name

реално

17.10.2017 19:09

Продановицу гаће не могу да се тресу, јер им нешто сто их држи , док се за твоје гаће не може реци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

чудно

17.10.2017 19:16

Невјероватно је да је неко тако засљепљен било чијом величином , поготову милокрада дрљевица, а милокрад засљепљен само ловом до крова, и никад му није доста,али посто знам ко пише не чудим се.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бјековиц

17.10.2017 20:39

Види веприне са хан пијеска сто је запјенио.Он се насао некоме да моралисе..знају пацијенти бијековицу ко си и ста си, они ампутирци којима си тразио паре и које саљес по цевапе док цекају на твој преглед..а да знају код кога су досли побјегли би код ветеринара. Зену си запослио па сад морас дуг да вратис. Говно једно холестеролско!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Свака цаст

17.10.2017 21:33

Људи, ово је дефинитивно највеца провала до сад!!!!!!!

Name

Зива истина

17.10.2017 20:44

Некима само презиме говори колико су ПРОДАНИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Страх

17.10.2017 21:34

А другима да су надрљали

Name

стари латињани нијесу били будаље

17.10.2017 22:44

Номина сунт одиоса.

Name

Ре Страх

18.10.2017 11:55

Друзе, не римује се

Name

Наивац

17.10.2017 21:01

Сјајно све је сјајно

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јјекар

17.10.2017 21:27

Крајње је вријеме да се деси смјена. Молим да се само погледа статистика колико је љекара за мандата дотичног директора отишло у Бијељину.А колико је из Бн дошло у Зворник. А сада и Милици. За коју годину нико не би остао у Зворнику.Молим вас прије него били шта будете коментарисали само сазнајте ову чињеницу.А ја је знам.Толико.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xxxxx

18.10.2017 15:45

Расо Новаковицу, јеси попио данас лек? Мада за твоју психопатију лека нема. Цео зивот мрзис Дрљевица. Не знам сто. А уствари знам.. Јер си психопата :)

Name

галеб

17.10.2017 21:43

Само револуција вам мозе помоци све остало је празна прица

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прикоците мало

18.10.2017 06:36

Драги моји доктори не брукајте се висе. Па ста ако је смењен? Па није смак света. Ако је струцан и квалитетан лекар, а мислим да јесте, имаце висе времена да се бави професијом. Ово казем уз пуно увазавања везано за струку. А ко казе да мора бити леп и згодан да би био добар цовек и лекар. Лекар пре свега. У коментарима се упустате у много лицне ствари сто није примерено и не слузи вам на цаст и углед. Јесте Лазар али није само Лазар повукао терет у току рата у Зворнику. Не треба то заборавити ни њему а ни другима. О његовом квалитету као цовека не би много да судим јер би мало лепог рекао али сматрам да треба Зворнику. И он и Дрљевиц али и сигурно Расо Новаковиц. Ја Расу изузетно ценим, лицно ме је задузио, сматрам га изузетним цовеком али нецу да казем да је у свему у праву и да само он треба овом граду. Требају нам ти људи, морају и младји од некога покупити знање. Зато молим Вас смирите се оставите макар мало наде овом народу када удје у болницу. Јасно да треба да имате свој став али немојте пљувати једни по другима. То сто Лазар сматра да је Богом дан да ведри и облаци у Зворнику је стварно превисе. То се њему мозе реци и сада и на изборима али му не мозе узети ни знање ни заслуге из рата мада мислим да је то он све лепо наплатио. Маните се табора и рововске борбе. Ником то није добра донело

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Прикоците мало

18.10.2017 14:09

Јао Радивоје само ти о себи мозес да коментарисес у трецем лицу једнине

Name

рере

18.10.2017 16:05

Колико сте забраздили види се из веома дубоких анализа сваке написане речи. А ево да објасним а ваше је хоћете ли веровати. Са ове сам стране Дрине. То што пишем екавицу је моја ствар. Дрљевића лично не познајем-два кратка разговора у ординацији и мој утисак је професионалан однос. Зато не коментаришем ни добро ни лоше. Био сам студент на универзитету где је Лазар био студент проректор. Мене је разочарао у људском смислу и то нема везе са струком. Моје лично мишљење о Лазару не мора да значи општи став. И нисам рекао да се Дрљевић није наплатио. Па није Зворник Њујорк. На један коментар мој одговор је- тата ти јео бунике када те превио магаре. П.С. некад човек мора да се спусти и на овај ниво

Name

да

18.10.2017 07:53

Коментар је ок, али има нејасноћа, наиме кажете да о др Продановицу немате шта лијепо реци, сто знаци о Дрљевицу имате, Продановиц наплатио а Дрљевиц није, коментар лијепо упакован, али онај ко га написа је неискрен и покварен

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуги текст

18.10.2017 08:43

Лепо ти ценис , и процјенујес, да ниси , или можда бунику јео за доручак или можда попио коју па те кренуло, плаценице с оне стране Дрине

ОДГОВОРИТЕ
Name

јадник

18.10.2017 15:03

Бозе, овај доктор је на тешким дрогама, ко оде њему да га оперисе нек се поздрави са укућанима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре зора

18.10.2017 17:22

Ма има и у Њујорку моја зоро. а и на куби, у лас вегасу и у русији. цовек је милијардер. :=))))))))))

ОДГОВОРИТЕ