ЛЕ: Како се ''проводи'' Партизан у Албанији?!

Специјалци из Тиране, обезбеђење из Београда, кувари из „Земунела“! „Нас занима само спорт, а не политика“, каже Милош Вазура, генерални директор црно-белих.

Фудбал 17.10.2017 | 16:15
ЛЕ: Како се ''проводи'' Партизан у Албанији?!
Мере опреза подигнуте су на највиши могући ниво. Очекивано. Зна се и због чега.

Утакмицу Скендербег - Партизан челници УЕФА третирају као меч висиког ризика, а да сусрет трећег кола Лиге Европе (четвртак, 21.05) протекне без и најмањег инцидента постарали су се и челници црно-белих. Према њиховим наводима, како би се спречио и најмањи покушај диверзије, у Албанију крећу и четворица припадника обезбеђења, који ће све време пратити екипу и чланове управе, као и кувари, да се могућност ризика свела на минимум.

То је у разговору за Информер открио Милош Вазура, генерални директор Парног ваљка.

„У контакту смо са људима у Албанији. Они су подигли безбедност на највиши ниво, а тако ћемо и ми. Очекујемо пратњу полицијских специјалаца све време. Верујемо у њихове органе безбедности, а са нама иде иста екипа људи као и обично на гостовања. То су људи из клупског обезбеђења, као и наши кувари. Иду шеф ресторана у „Телеоптику“ и главни кувар. Са нама иду и четворица припадника обезбеђења, уз нашег комесара за безбедност и то је то. Двојица људи из обезбеђења иду са управом и гостима, а двојица са екипом“, предочио је Вазура.

Први оперативац Партизана потврдио је јучерашњу информацију да тим Мирослава Ђукића неће тренирати у Елбасану, где се у четвртак игра меч од круцијалне важности за опстанак на међународној сцени.

„Бићемо смештени у хотелу у Тирани, где је била и репрезентација Србије кад је гостовала у Албанији. Тренинг ћемо одрадити у Тирани, нећемо ићи ван града на тренинг због безбедности. Кад дође тренутак за утакмицу ићи ћемо директно на стадион. У контакту само са нашом амбасадом тамо, а овде смо се видели са њиховим амбасадором“.

Претходних дана поједиони фудбалери Скендербега „подгревали“ су атмосферу речима да су изузетно мотивисани за дуел, јер како су рекли „зна се шта су Срби радили на Косову“. У Хумској, пак, спуштају лопту на земљу.

„Видели смо све. Председник Милорад Вучелић је добро рекао да ћемо на њихове провокације одговор дати на терену. Нас занима само спорт, не политика, надам се да ћемо их победити на терену“, додао је за Информер  Милош Вазура.

После два кола Партизан и Скендербег имају по бод, а ево како изгледа табела Групе Б Лиге Европе:

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар