ЛШ - Пеп: Ма, какав Аурелио, играће првих 11 Наполија!

Тренер фудбалера Манчестер ситија Пеп Гвардиола рекао је да је уверен да ће Наполи извести најјачи тим у предстојећој утакмици у Лиги шампиона.

Фудбал 17.10.2017 | 11:15
ЛШ - Пеп: Ма, какав Аурелио, играће првих 11 Наполија!
Фудбалери Манчестер ситија играју у уторак од 20.45 на свом терену против Наполија, утакмицу трећег кола Групе Ф у Лиги шампиона.

Сити је први на табели са шест бодова, Шахтјор и Наполи имају по три, а Фејенорд је без бодова.

Председник Наполија Аурелио Де Лаурентис недавно је рекао да би његова екипа против Ситија могла да наступи у комбинованом саставу, пошто се спрема за важну утакмицу у првенству против Интера. Гвардиола је рекао да ће Наполи доћи у најјачем саставу и да може да именује прву поставу италијанског клуба. 

Упитан да ли верује председнику Наполија, Гвардиола је одговорио: "Апсолутно не". 

"Ако овог поподнева путује истим авионом са тренером Маурициом Саријем, може да га пита о саставу тима. Мислим да су последњих 10 утакмица почињали истим играчима. Могу да вам кажем који играчи ће наступити против нас", рекао је Гвардиола, пренео је Скај. 

Сити и Наполи су добро почели сезону. Енглески клуб је први на табели Премијер лиге са два бода више од Манчестер јунајтеда, а Наполи има два бода више од другопласираног Интера. 

Наполи је постигао 26 голова у осам првенствених утакмица, а Сити је у осам мечева постигао 29. 

"Сигуран сам да ће бити фасцинантна утакмица. Они раде много, много ствари, а све што раде, раде савршено. Они нису екипа која ће да чека, играће пресинг. Имају тројицу сјајних играча (Лоренца) Инсињеа, (Дриса) Мертенса и (Хосеа) Каљехона", навео је Гвардиола. 

Он је додао да се нападач његове екипе Серхио Агуеро опоравља од повреде ребара, коју је задобио у саобраћајној несрећи у Амстердаму и да је близу повратка у екипу. 

"Сваким даном је све боље. Јуче је сјајно тренирао. Дан пре тога је био добар, али није било савршен, свакога дана напредује", додао је Гвардиола. 

У другој утакмици у Групи Ф Фејенорд ће од 20.45 дочекати Шахтјор.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар