Арсенал одредио цијену за Озила!

Али нико га не жели и тешко да ће платити!

Фудбал 18.10.2017 | 14:00
Арсенал одредио цијену за Озила!
Арсенал и Месут Озил су све ближи растанку... Острвски Скај Спортс тврди да је Арсен Венгеродредио цену немачког везисте за јануарски прелазни рок и да је спреман да га прода за 20.000.000 фунти. У преводу, око 22.500.000 евра.

Дуже од годину дана траје сага око новог уговора за Озила пошто му актуелни истиче 30. јуна 2018. године. На почетку је Немац био тај који је одбијао Арсеналове понуде и тражио безобразну високу плату, али пад у форми га је коштао боље преговарачке позиције. Већ месецима Озил не личи на себе и игра далеко испод свог нивоа. Летос није променио клуб и закорачио је у последњу годину уговора. Од 1. јануара ће моћи да потпише предуговор са заинтересованим клубовима без Арсеналове дозволе, а наредног лета да оде без обештећења.

У Арсеналу су све више сумњичави да ли да му понуде нови уговор и размишљају о продаји већ у јануару. Зато су и одредили цену. Међутим, са актуелном Озиловом формом и ситуацијом око његовог уговора, тешко да ће неко пристати да плати поменуту суму за играча који је слободан наредног лета.

Штавише, ниједан клуб тренутно не показује озбиљно интересовање за немачког везисту. Сви чекају расплет ситуације у Арсеналу и наредно лето када би Озил могао да постане слободан. А онда Јувентус и Интер могли да уђу у трку за немачког репрезентатиувца. 

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар