Траже расправу о улози полиције

Опозиција у Републици Српској предложиће допуну дневног реда за сутрашњу сједницу Народне скупштине РС, најављено је након данашњих сједница скупштинских одбора.

Република Српска 16.10.2017 | 15:39
Траже расправу о улози полиције
Најављују и да ће учествовати у раду сутрашње редовне сједнице, ако власт пристане да се, како кажу, расчисти ситуација са претходног скупштинског засједања, које је прекидано у више  наврата.

Опозиција очекује да се на дневни ред ставе тачке о ангажовању полиције на сједници парламента, стављање ван снаге разрјешење главног ревизора и уврштавање петогодишњег стратешког плана Републике Српске који се тиче и војне неутралности

Уколико дође до усвајања треће тачке на истој сједници би се тако могла наћи два два документа која третирају војну неутралност Републике Српске у БиХ с обзиром да је већ најављено да се у документу, који су припремили владајући, предвођени СНСД-ом да је РС опредијељена да сваки будући статус координира с Републиком Србијом као потписницом Дејтонског споразума.

(БН/Н1)

Коментари / 12

Оставите коментар
Name

xyз

16.10.2017 13:50

Представа се наставља, а милијарде нестају....материјала за нове преставе има на претек.

ОДГОВОРИТЕ
Name

херцеговац

16.10.2017 13:56

Луд збуњеног. Чуј војна неутралност??? Па неутрални смо јер нема ко ратовати најмлађи који је завршио војну обуку има бар 40 а онај пук је смјешна прича тако да само млате празну сламу а обилазе око важних ствари ко киша око Крагујевца

ОДГОВОРИТЕ
Name

поп

16.10.2017 14:20

Боли вас к... За народ и економију ове земље.баја се спрда са дрзавним институцијама приватизовао све институције опозиција нема муда низаста.па укинут треба републику српску јер се и позиција и опозиција понасају према њој као према отирацу за ноге.како вас није срам овога напаценог народа колике су вам плате а ниста не радите за будуцност насе дјеце и ије цудо сто одлазе масовно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Име

16.10.2017 14:27

Како је ова опозиција блиједа копија Додика Срби само могу вам реци мрка капа вам. Додик баци кост а ови из СЗП је глодју. Хахаха ! А знате засто их Додик провоцира? Зато сто зна да су и они дио све те прице око референдума или анкета. О економским и питањима које се стварно тицу људи нико ни да писне. Нпр. закон о поријеклу имовине ? Засто СЗП не трази тај закон да се уведе па они који су против нека одговарају народу. Али нејсе ! Тај закон би свакако и њих закацио јер су мало мањи лопови од резима али су Ипак лопови. А народ ко народ . Блеји , гледа и не мозе да одлуци на коју страну јер ни једна није добра. Теско вама Срби.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре име

16.10.2017 15:07

Опозиција само хоће власт,реформе не спомињу народу:шта мисле о девастираном школству,огромним плата ма у јавној управи која не прати привреду,како да се укине партијско запошљавање-уведе поштен конкурс итд.

Name

Гојко

16.10.2017 14:58

Ма опозиција тражи цуцлу и мљевену плазму, ха ха ха...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Недозвољено име

16.10.2017 15:23

Веома сликовито описана ситуација. Честитам...

Name

ре гоја

16.10.2017 15:35

Боље им је да буду у опозицији,плате на нивоу заједничких органа су веће,а Бакир свакако са мањином формира власт како би изазивао сукобе у РС.

Name

Недозвољено име

16.10.2017 15:21

Демократија је ВЛАДАВИНА ВЕЋИНЕ НАД МАЊИНОМ. Не контам шта Вукоти није јасно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

За

16.10.2017 15:46

ИЗАСЛАНИК СРБА ЧОВИЦ ЈЕ БИО КОД ВУЦИЦА, САДА ИМА ТЕЛЕФОНСКУ СЈЕДНИЦУ СА ДОДИКОМ.

Name

судија

16.10.2017 15:29

Ја колико видим сви идемо у пропаст и то убрзаноКад опозиција нешто затражи коментари они хоче само властСтање у РС је изврдсно у еком+номији смо најбољи у региону струја ђаба пензије редовне плате редовне тече мед и млијеко Ко дигнеглас против власти издајник јер је ето Додик најбољи заштитник срба???ал од кога ???е ту нема одговора.Људи бјежите одавде гдје год можете док је вријеме.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мрка капа Срби

16.10.2017 15:48

Треба питати опозицију само једну ствар:Засто толико зеле власт кад знају да И кад додје на власт И ако доје да је немогуца мисија РС поставити на здраве ноге без пребацивања надлезности на Сарајево многих ствари ( РС не мозе то висе плацат) или цак укидање ентитета сто ФБиХ не зели јер онда има обавезе које је РС преузео као ентитет а то су кредити И огромни дефицити како спољасњи тако И унутрасњи. само здравство дугује милијарду марака!!!!!!! А Зељку И Додика боли qураз за тим. Ни да спомену. Црно се надвило над РС. 7 милијарди на милион градјана а дуг сваке године расте као и камате.

ОДГОВОРИТЕ