Пешић пред Арсенал: Бранићемо се и нападати са 11 играча!

„И раније су овде долазиле велике екипе као што су Бајерн, Милан, Арсенал и нико није био много надмоћнији од Звезде“, рекао је нападач црвено-белих.

Фудбал 16.10.2017 | 12:00
Пешић пред Арсенал: Бранићемо се и нападати са 11 играча!
Црвена звезда се у досадашњем току сезоне уздала у голове Ричмонда Боаћија, али су јој за походе у наставку сезоне неопходни и они које ће постизати Александар Пешић.

Рођени Нишлија је у утакмицама са Динамом из Врања и Мачвом прекинуо голгетерски пост који је трајао нешто мање од два месеца, док су асистенције показале да су му форма и самопоуздање у изузетном успону.

Сада је све на стадиону Рајко Митић подређено утакмици Лиге Европе са лондонским Арсеналом.

„Ући ћемо максимално озбиљно у меч, таквој утакмица мора да се приступи на тај начин. Не обећавамо претерано и не претимо никоме, али, као и увек до сада, оставићемо срце на терену. Гостује нам Арсенал након утакмице на којој смо дали четири гола, сигурно нам самопоуздање расте. Свесни смо да ћемо морати и да се бранимо и да нападамо са 11 играча. Мислим да на Маракани имамо шансе, јер Звезда на нашем стадиону има посебну снагу. И раније су овде долазиле велике екипе као што су Бајерн, Милан, Арсенал и нико није био много надмоћнији од Звезде“, рекао је Пешић.

На мечу са Мачвом бивши нападач Тулуза постигао је осми гол у сезони.

„Захвалио сам се осмах на терену Радоњићу на фантастичној асистенцији. Одлично ме је пронашао и није ми било тешко да спроведем лопту у мрежу. Сваком нападачу значе голови, али и на претходној утакмици се показало да ја нисам играч који игра само за поготке. Подједнако су ми важне асистенције, као и то да екипа побеђује. Ако постигнем погодак победа је још слађа“.

Бодови у првенству су преко потребни у нападу на шампионску титулу.

„Звезда је фаворит у свакој утакмици. Мачва се добро показала, нису се затворили и бранили, већ су желели да се надигравају са нама. Ми смо на време дали гол и после нам није било тешко да тријумфујемо. Наставили смо са добрим резултатима и убедљивим победама. Захвалио бих се нашим навијачима од којих имамо фантастичну подршку на свакој утакмици. Ово што су нам после утакмице са Мачвом приредили на северу нас је све дирнуло и дало нам додатан подстрек да у четвртак оставимо последњи атом снаге на терену“, поручио је Пешић.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар